Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

«Μην την πατήσουμε όπως με τον Ιωνικό»

Ο ΠΑΣ, παρά την ισοπαλία με τον Ιωνικό, φιγουράρει μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και φυσικά στόχος των Γιαννιωτών είναι να παραμείνουν στην πρώτη θέση (διατηρώντας τουλάχιστον τη διαφορά των τριών βαθμών από το δεύτερο) και μετά το παιχνίδι της Δευτέρας (29/11, 18.00) με το Διαγόρα.
Το κλίμα στο στρατόπεδο των Ηπειρωτών είναι πολύ καλό και όλοι έχουν αφήσει πίσω τους την «γκέλα» με την ομάδα της Νίκαιας. Από την άλλη πλευρά, βεβαίως, ο τεχνικός του ΠΑΣ, Στεφάν Ντεμόλ και οι παίκτες του ξέρουν πολύ καλά ότι δεν έχουν την πολυτέλεια να εφησυχάσουν, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύσκολες μάχες στη συνέχεια.

ΠΑΣ: Πάνοπλος με τον Διαγόρα

Χωρίς προβλήματα προετοιμάζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Διαγόρα στην Ρόδο.
Υπό καταρρακτώδη βροχή συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τον Διαγόρα στο "σμαραγδένιο" νησί.
Η ομάδα προπονήθηκε σε πλαστικό γήπεδο της περιοχής και το βάρος δόθηκε σε ασκήσεις τακτικής και τεχνικής, ενώ προς το τέλος του προγράμματος πραγματοποιήθηκε και δίτερμα.
Ο τεχνικός του ΠΑΣ Στεφάν Ντεμόλ δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών ένα γεγονός που τον χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς η ομάδα θα είναι πλήρης.
Ο ΠΑΣ θα προπονηθεί το Σάββατο το πρωί, ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το πρωί. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς για την Θεσσαλονίκη και από εκεί θα μεταβεί στην Ρόδο αεροπορικώς.

Β΄- Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: «Καμπάνα» σε Αλέξη Κούγια


Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β΄- Γ΄ εθνικής κατηγορίας (Football League-Football League 2) επέβαλε στην ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 πρόστιμο 7.500 ευρώ και στον εκπρόσωπό της, Αλέξη Κούγια, το ίδιο πρόστιμο, καθώς και τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, εξαιτίας των όσων διαδραματίστηκαν στον αγώνα με τον Κεραυνό Κερατέας

Δύο απαλλαγές και μία αναβολή για τον ΠΑΣ


Η πειθαρχική επιτροπή απήλλαξε τον ΠΑΣ Γιάννινα  για τα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Καλλιθέα ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης για τον εκτός έδρας αγώνα με την Βέροια αναβλήθηκε εκ νέου. Αναλυτικά οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής:

FOOTBALL LEAGUE - "Μάχη" στο Αγρίνιο


Το μεγάλο ντέρμπι του Αγρινίου, μεταξύ του Παναιτωλικού και του ΟΦΗ «κλέβει» την παράσταση από το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Football League. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση και ο νικητής θα πάρει σημαντικό προβάδισμα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού Γιάννης Νταλακούρας: "Να συνεχίσουμε με νίκες"

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού Γιάννης Νταλακούρας, μίλησε για το ματς της Δευτέρας με τον ΟΦΗ, για την παρουσία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα και για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο.

Ο ΠΑΣ στη Ρόδο, το ντέρμπι στο Αγρίνιο

Ο ΠΑΣ θα αναζητήσει τους τρεις βαθμούς στην αποστολή του στη μακρινή Ρόδο. Το ενδιαφέρον όμως εστιάζεται πολύ πιο κοντά στα Γιάννενα, αφού στο Αγρίνιο αναμετρούνται οι διώκτες του: Παναιτωλικός και ΟΦΗ.

Who is : Διαιτητής Αριστείδης Βάτσιος στο Διαγόρας-ΠΑΣ

Ένας σχετικά «φρέσκος» διαιτητής θα είναι αυτός που θα «σφυρίξει» τη Δευτέρα την αναμέτρηση του Διαγόρα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, στις 6μ.μ.
Ο λόγος, για τον Αριστείδη Βάτσιο, του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής, ο οποίος εμφανίστηκε στους πίνακες των Εθνικών Κατηγοριών, την αγωνιστική περίοδο 2007-08, «σφυρίζοντας» από τότε, μέχρι και πέρσι, συνολικά 20 ματς Γ’ Εθνικής.

Μπελεβώνης: "Μέχρι τέλος για την άνοδο"

Ο Μάκης Μπελεβώνης (φωτό) αποτελεί ποδοσφαιρικό ίνδαλμα στο Αγρίνιο και θα κλείσει την καριέρα του στον αγαπημένο του Παναιτωλικό. Τα έξι χρόνια όμως στον ΟΦΗ δεν γίνεται να ξεχαστούν από τον αρχηγό, ο οποίος εν όψει του σούπερ ντέρμπι της Δευτέρας ευχήθηκε «και εμείς και ο ΟΦΗ να πάρουμε την άνοδο».

Αναστόπουλος: "Για τη νίκη και στο Αγρίνιο"


«Θα πάμε να παίξουμε την μπάλα μας και τίποτα παραπάνω. Όπου παίζουμε έχουμε στόχο τη νίκη και τίποτε άλλο. Δεν σημαίνει ότι όποιος κερδίσει αυτό το ματς θα πάρει και την άνοδο». Με αυτά τα λόγια έδωσε το στίγμα του αγώνα της Δευτέρας εναντίον του Παναιτωλικού ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος.

Η ΕΤ-3 θα δείξει τον αγώνα Διαγόρα-ΠΑΣ Γιάννινα


Η ΕΤ-3 θα είναι εκείνη που θα καλύψει την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας (18:00) ανάμεσα στον Διαγόρα Ρόδου και τον ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που ήταν αναμενόμενο από τη στιγμή που το ματς ορίστηκε να έχει τηλεοπτική κάλυψη. Το Conn-X από την πλευρά του θα μεταδώσει το έτερο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ, παιχνίδι που ορίστηκε να ξεκινήσει στις 15:00.

Στο ζενίθ η ψυχολογία στον Διαγόρα


Στα ύψη είναι η ψυχολογία στον Διαγόρα εν όψει του ντέρμπι της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης μίλησε στους παίκτες του, τονίζοντας ότι ναι μεν πρόκειται για έναν άκρως ποιοτικό αντίπαλο, αλλά και πως οι Ροδίτες έχουν τη δυνατότητα να πάρουν τη νίκη και να μπουν γερά στο κόλπο των πρώτων θέσεων.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ : Προσοχή εφιστά ο Ντεμόλ


Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την επικείμενη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Διαγόρα την ερχόμενη Δευτέρα, ματς το οποίο ο τεχνικός της ομάδας έχει ζητήσει να προσεχθεί ιδιαίτερα.