Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ντάσιος: «Με σεβασμό, όχι με φόβο στον Πειραιά»


Ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνει το τελευταίο του δύσκολο ματς για τον πρώτο γύρο, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Με τους λεγόμενους «μεγάλους» οι Ηπειρώτες γνώρισαν δυο ήττες (εκτός με ΠΑΟ, ΑΕΚ) κι απέσπασαν μια ισοπαλία (εντός με ΠΑΟΚ) και το έργο τους στο Καραϊσκάκη θα είναι εξόχως δύσκολο.

Πάντελιτς: «Οπως πρέπει με ΠΑΣ»


Ο Μάρκο Πάντελιτς που διάγει περίοδο φόρμας βρήκε και πάλι δίχτυα στο χθεσινό εύκολο πέρασμα του Ολυμπιακού από την Λιβαδειά, έδωσε το σύνθημα για τη νίκη και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Αντίο» από τον Μπαγκαγιόκο


Πέρασε και δεν… ακούμπησε ο Μαμαντού Μπαγκαγιόκο στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού σήμερα η διοίκηση του «Αγιαξ της Ηπείρου» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον επιθετικό από το Μάλι.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής


Ο Στυλιάρας του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας θα "σφυρίξει" την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου) αυτή του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης. Δείτε τους διαιτητές της 14ης αγωνιστικής

Όταν μάθαμε το πλήρες όνομα του Αλ Σαούντ (ΒΙΝΤΕΟ)


Από τα best of βιντεάκια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για τον Τσάκα. Ο αγαπημένος μας Βλάσης μόλις έχει κάνει την εμφάνισή του στη ζωή των Παναθηναϊκών και ανακοινώνει το πλήρες όνομα του Πρίγκιπα Αλ Σαούντ. Μιλάμε για πολύ γέλιο...

«Κουνάει» μαντήλι ο Μπαγκαγιόκο


Όλα δείχνουν ότι θα λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία του Μαμαντού Μπαγκαγιόκο με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

"Κόπηκε" από τον Ντεμόλ, δοκιμάζεται στην Ρεάλ!


Έγινε κι αυτό! Ένας 18χρονος Ισπανός δοκιμάστηκε στον ΠΑΣ και "κόπηκε" από τον Ντεμόλ, ενώ τώρα θα περάσει από τα τεστ της Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε το story.