Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Ξεγυμνώνει και σοκάρει το νέο πόρισμα!


Το διαβιβαστικό σημείωμα της Ασφάλειας προς την εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου, στο οποίο έχουν καταγραφεί συνομιλίες που εξηγούν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πώς στήνονταν τα παιχνίδια, ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγινε σε διάφορα ματς, πώς παράγοντες και ποδοσφαιριστές φέρονται να στοιχημάτιζαν σε βάρος των ομάδων τους, μέχρι και το παρασκήνιο με τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες!

Επιστροφή στη βάση για τον ΠΑΣ (+photos)

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τελείωσε για τους παίκτες του ΠΑΣ.
Μετά από σχεδόν δέκα μέρες στο Ελατοχώρι Πιερίας, οι παίκτες του ΠΑΣ ετοιμάζονται αύριο (19/07) για την επιστροφή τους στα Γιάννινα, με τον Στεφάν Ντεμόλ να μένει αρκετά ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία των ποδοσφαιριστών του.

Στις 7 στην πύλη 7 ο Γκουντγιόνσεν!


Από νωρίς χθες το πρωί, όταν ανακοινώθηκε η επίτευξη προφορικής συμφωνίας και κυρίως το απόγευμα, όταν ανακοινώθηκε η μεγάλη μεταγραφή, υπήρξε αναταραχή στις παραλίες και στα «κιτρινόμαυρα» στέκια.

Το πιο unfair πέναλτι της ιστορίας! (Video)


Δεν ξανάγινε, ούτε θα ξανασυμβεί: στο Αραβικά Εμιράτα-Λίβανος το τελευταίο γκολ σημειώθηκε με πέναλτι, με τον σκόρερ να πηγαίνει στη μπάλα με... όπισθεν και να κάνει πλασέ με τακουνάκι. Δείτε το!

Φάκος: "Τώρα η ευκαιρία για κάθαρση"


Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος έστειλε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, τονίζοντας σε συνέντευξή του ότι "όποιος αποδειχθεί ότι έχει ευθύνη στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες θα οδηγηθεί εκεί που πρέπει, ανεξαρτήτως προσώπων και μεγέθους ομάδων".

ΕΠΟ: Την Τρίτη θα συζητηθεί η έφεση των Τρικάλων


Το μεσημέρι της Τρίτης θα συζητηθεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η έφεση που κατέθεσε η ομάδα των Τρικάλων για την απόφαση της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Football League και Football League 2.