Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Κυριάκος: «Ήμουν τραυματίας»












Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Τάσος Κυριάκος από σχόλια και δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μην πηγαίνει να πανηγυρίσει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στο τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ανέφερε:

«Ουδέποτε προφασίστηκα τραυματισμό μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Όντως δεν πήγα να πανηγυρίσω με τους συμπαίκτες μου γιατί λίγα λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας είχα δεχθεί δυνατή κλωτσιά λίγο πιο κάτω από το γόνατο με αποτέλεσμα να πονάω πάρα πολύ. Με το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού ο γιατρός της ομάδας, Σπύρος Σιαράβας, με βοήθησε να πάω μέχρι τα αποδυτήρια γιατί πόναγα αρκετά και ήθελε να διαπιστώσει την κατάσταση του ποδιού μου.

Όλα αυτά που γράφτηκαν είναι ανυπόστατα. Χαίρομαι με την επιτυχία της ομάδας, ενώ θα στενοχωρηθώ αν η ομάδα δε φέρει ένα καλό αποτέλεσμα. Καλό είναι να μη γράφονται τέτοιες ανακρίβειες που το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν είναι προβλήματα στο σύλλογο. Να μη διαστρεβλώνουμε τα γεγονότα και να μη δίνουμε λάθος μηνύματα στο φίλαθλο κόσμο».