Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Αναστόπουλος: «Τον Μάιο ξυρίζουν τον γαμπρό»


Ο Νίκος Αναστόπουλος τάχθηκε υπέρ του κόσμου για την απογοήτευση που υπάρχει, επαναλαμβάνοντας ότι ο ΟΦΗ θα κάνει «ταμείο τον Μάιο».

Το ποινολόγιο στη Football League για την 20η αγωνιστική


Δήλωση ΠΑΕ/ΤΑΠ για έκτιση ποινών των ποδοσφαιριστών σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα:

Οι οπαδοί της Παναχαϊκής βγήκαν στους δρόμους! (+Video)


Ιστορία έγραψαν οι 2.500 με 3.000 χιλιάδες οπαδοί της Παναχαϊκής αλλά και απλοί πολίτες της Πάτρας, στην πορεία - συλλαλητήριο που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sportfmpatras, η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τους οργανωμένους οπαδούς, απλούς φιλάθλους της Παναχαϊκής, φορείς της πόλης, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, πρώην μέλη και εργαζόμενους στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, απλοί πολίτες, να δίνουν το «παρών» στο συλλαλητήριο.

Παρελθόν ο Μανίκας από τον Θρασύβουλο



Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Θρασύβουλου αποτελεί ο Αντώνης Μανίκας. Η διοίκηση του συλλόγου της Φυλής αποφάσισε να κάνει δεκτή την παραίτηση του Έλληνα τεχνικού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Σήμερα αναμένεται η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής της Football League


Πολύ «μαγείρεμα» πέφτει στην απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Ένωσης Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας, που ενώ από την Δευτέρα έχει παραλάβει τα υπομνήματα ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ και έχει μελετήσει όλα τα στοιχεία, με την πειθαρχική επιτροπή της Football League να επιθυμεί να γνωστοποιήσει την απόφαση την Τετάρτη, εν τούτοις ούτε χθες εξέδωσε απόφαση, κάτι που θα γίνει σήμερα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Τιμές Εισιτηρίων 20ης αγων. του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Οι τιμές των εισιτηρίων των αγώνων της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE είναι οι εξής: