Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές που σφηρίξουν στην 14η αγωνιστική της Football League στις 15-12-2010.

Εμβόλιμη αγωνιστική έχει την προσεχή Τετάρτη (15/12) το πρωτάθλημα της Football League. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την 14η αγωνιστική και την Παρασκευή η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα "σφυρίξουν" τις αναμετρήσεις. Στον αγώνα της Νεάπολης, μεταξύ του Ιωνικού και του Παναιτωλικού, διαιτητής θα είναι ο Τίκας του συνδέσμου Καρδίτσας.

Η αποστολή του Λεβαδειακού


Με μια προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, η ομάδα του Βασίλη Βούζα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

«Γρανίτης»... 20ετίας στον ΠΑΣ

Ο τεχνικός Στεφάν Ντεμόλ και ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Νιαρχάκος (αριστερά)
έχουν χτίσει... τείχος μπροστά από την εστία του ΠΑΣ

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή και φυσικά και στο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας από τις πρώτες στροφές του μαραθωνίου και αυτή η κατάληψη του ρετιρέ αντικατοπτρίζεται ξεκάθαρα και μέσα από τους αριθμούς.

Δήλωση ΠΑΕ/ΤΑΠ για έκτιση ποινών των ποδοσφαιριστών σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της 13ης αγωνιστικής


Δήλωση ΠΑΕ/ΤΑΠ για έκτιση ποινών των ποδοσφαιριστών σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της 13ης αγωνιστικής:

Πρόγραμμα 14ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Το αναλυτικό πρόγραμμα της 14ης Αγωνιστικήςτου Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της  FOOTBALL LEAGUE στις 15/12/2010, ημέρα Τετάρτη, είναι:

Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό


Με μια πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Λεβαδειακό (15:00 ΕΤ3) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Football League.
Η ομάδα εμφανίζεται πανέτοιμη από όλες τις πλευρές προκειμένου να πάρει την νίκη η οποία θα αποδειχθεί πολύ σημαντική στην προσπάθεια που κάνει ώστε να επιστρέψει στην Super League. 

Σκούφαλης: "Περίμενα πιο δυνατό το πρωτάθλημα"


Ο έμπειρος μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports και στην Σόφη Κουλούρη, μιλάει για την ομάδα του, το πρωτάθλημα της Football League αλλά και για την ζωή του στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.
Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρεται χαρακτηριστικά στην πορεία του, στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, τα όνειρα του και τις επιθυμίες του αλλά και στο πρωτάθλημα της Super League.

Για να μην ξεχνάμε: (28/02/2010) Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 4-1 (+Video)


( 28/02/2010)
Ο Λεβαδειακός έκανε περίπατο στο ματς που είχε χαρακτήρα τελικού για τις δύο ομάδες, αντίθετα οι Γιαννιώτες είχαν βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Δείτε το βίντεο.

Εξομολογήσεις στη Football League...


Το πρωτάθλημα της Football League βρίσκεται λίγο πριν από τη σέντρα της 13ης αγωνιστικής και το sday μίλησε με τους πρωτοπόρους της κατηγορίας κάνοντας πέντε ερωτήσεις σε έναν παίκτη από κάθε σύλλογο.

Διαβάστε τι δήλωσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Σικαλιάς, ο επιθετικός του Παναιτωλικού Βαγγέλης Καούνος, ο μέσος του ΟΦΗ Μανώλης Λιαπάκης, το αριστερό μπακ του Διαγόρα Ρόδου, Σταύρος Πεταυράκης και ο μέσος του Αγροτικού Αστέρα, Γιώργος Κούτσης.
Αναλυτικά οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις των ποδοσφαιριστών της Β’ εθνικής:

Αισιοδοξία για συμβιβαστική λύση

Ολοκληρώθηκε η πολύωρη διαπραγμάτευση που είχαν Κούγιας και Βήτας για να βρεθεί συμβιβαστική λύση και να αποσυρθεί η προσωρινή διάταξη που απαγορεύει τη μεταβολή της κινητής και ακίνητης περιουσίας ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και Χριστοβασίλη. Στον ΠΑΣ Γιάννινα υπάρχει η αισιοδοξία ότι το θέμα θα λυθεί σύντομα.