Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΟΦΗ - Πανθρακικός : Τα γκόλ και οι φάσεις του αγώνα - το χαμένο πέναλτι του Πανθρακικού - το 3ο ημίχρονο(video)


Μόνο... φιλικά δεν αναχώρησε από την Κρήτη ο Πανθρακικός. Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε νικητή τον ΟΦΗ με τέρμα που σημείωσε στις καθυστερήσεις, η κρητική ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για τραμπουκισμούς, ύβρεις και χυδαίες χειρονομίες από πλευράς φιλοξενουμένων.

Ανακοίνωση του ΑΟΤρικάλων

Άνανδρη επίθεση στον Γιώργο Βαζάκα

“Η ΠΑΕ Τρίκαλα καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την άνανδρη επίθεση κατά του προπονητή της ομάδας μας, Γιώργου Βαζάκα, από παράγοντες και μπράβους του ΠΑΣ Γιάννενα, μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης στο γήπεδο “Ζωσιμάδων”.

Χαμος... στη συνέντευξη τύπου στα Γάννενα


Άκρως επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη τύπου που δόθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΑΟΤ με τον ΠΑΣ Γιάννενα.
Ο προπονητής των γηπεδούχων, Στεφάν Ντεμόλ, είπε "χαίρομαι που γυρισα σε αυτό το τσίρκο", υστερα απο διάλογο που είχε ο τεχνικός του ΑΟΤ με δημοσιογράφους προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Γιώργου Βαζάκα που αποχώρησε ενοχλημένος λέγοντας πως "είμαι επαγγελματιας προπονητής" ενώ προς τον τεχνικό του ΠΑΣ είπε... "Τζάμπα το ψωμί που τρώς".
Στη συνέχεια δημιουργήθηκε ένταση στα αποδυτήρια η οποία έληξε τελικά με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

Αναλυτικότερα:

Εύκολα ο ΠΑΣ, δύσκολα ο Παναιτωλικός, δραματικά... ο ΟΦΗ - Λυτρώθηκαν στις καθστερήσεις!


ΟΦΗ και Παναιτωλικός λυτρώθηκαν στις καθυστερήσεις απέναντι σε Πανθρακικό (2-1) και Καλλιθέα (1-0) αντίστοιχα και έμειναν κοντά στον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννενα, που επικράτησε εύκολα των Τρικάλων με 2-0.

Εύκολα ο ΠΑΣ, παρέμεινε στην κορυφή

Βαζάκας: «Μαζί μου οι παίκτες θα ματώσουν»


Η επιστροφή του στον ΑΟ Τρίκαλα ήταν αναμφίβολα το γεγονός της προηγούμενης εβδομάδας. Ο Γιώργος Βαζάκας, λίγες μέρες μετά την επάνοδό του στον "κυανέρυθρο" πάγκο και λίγες ώρες πριν το δύσκολο παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΣ Γιάννενα, μίλησε  στη Νέα Λέσχη 97.6 και την αθλητική εκπομπή "η ώρα των πρωταγωνιστών.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γρεβενιώτη τεχνικού:

Εκτίμηση αγώνα : ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


* Αήττητη (3-5-0) είναι η Καλλιθέα στους εντός έδρας αγώνες με τον Παναιτωλικό και με τέρματα 10-1.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Το τρίποντο της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας έσπρωξε τους «κυανόλευκους» στην 17η θέση. Για να συνεχιστεί η αναρρίχηση θα πρέπει να κατακτηθεί η δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη και η έκπληξη απέναντι στον Παναιτωλικό.
Η αθηναϊκή ομάδα έπειτα από δύο και πλέον μήνες έφτασε στην επικράτηση παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 44’ από τους Θεσσαλούς. Με αυτό τον τρόπο πήρε τονωτική ένεση και ζέστανε τους οπαδούς ενόψει του σπουδαίου αγώνα που ακολουθεί με τους «κυανοκίτρινους». Εχει την παράδοση με το μέρος της, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Εκτίμηση αγώνα : ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Για δεύτερο σερί παιχνίδι έμεινε στην «λευκή» ισοπαλία με αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής. Θεωρητικά η ομάδα της Ηπείρου έχει την πιο εύκολη αποστολή από τους διώκτες της και στόχος δεν είναι άλλος από το τρίποντο σε βάρος των Τρικάλων που θα τη διατηρήσει στο ρετιρέ.
Μετά το εντός έδρας στραβοπάτημα με τον Ιωνικό οι ποδοσφαιριστές του Στεφάν Ντεμόλ δοκιμάστηκαν στη Ρόδο απέναντι στον Διαγόρα. Η παράδοση τους ήθελε να μην νικούν ποτέ στο σμαραγδένιο νησί, αλλά και να μην βρίσκουν δίχτυα. Όπως και έγινε. Ο Βέλγος προπονητής χαρακτήρισε θετικό τον πόντο σε μία δύσκολη έδρα, αλλά γνωρίζει πως από το ματς με τον ΑΟΤ οι «κυανόλευκοι» πρέπει να φύγουν νικητές. Οι οπαδοί θα τους συμπαρασταθούν, ώστε να διατηρηθεί το αήττητο στο πρωτάθλημα και ο ΠΑΣ να διευρύνει τον χρόνο (548 λεπτά) που τον θέλει να κρατά την εστία του απαραβίαστη. Ενας επιπλέον λόγος για να κρίνεται επιτακτική η επικράτηση κόντρα στους Θεσσαλούς είναι τα δύο διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν απέναντι στον Λεβαδειακό και τον Θρασύβουλο.

Εκτίμηση αγώνα : ΟΦΗ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ


ΟΦΗ: Την επιστροφή στις νίκες έπειτα από δύο αγωνιστικές με συγκομιδή ενός πόντου θέλει να πανηγυρίσει η ομάδα του Ηρακλείου. Εξάλλου, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει απομακρυνθεί τέσσερις πόντους και οι Κρητικοί δεν επιθυμούν να χάσουν άλλο έδαφος από την πρώτη δυάδα.
Οι «μελανόλευκοι» μετά την ισοπαλία στην Καισαριανή δοκιμάστηκαν για δεύτερο σερί ματς εκτός έδρας. Αν και έφεραν το ματς με τον Παναιτωλικό στα ίσα, τελικά γνώρισαν την πρώτη ήττα με τον Αναστόπουλο στον πάγκο και δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα έπειτα από την πρεμιέρα. «Μια ήττα δεν σημαίνει τίποτα. Στο δεύτερο γκολ υπήρχε επιθετικό φάουλ», είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ και αισιοδοξεί ότι οι Κρητικοί θα κάμψουν την αντίσταση του Πανθρακικού και θα επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Ευκαιρία για εξιλέωση

Δύο αγωνιστικές έχουν να πανηγυρίσουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ

Εντός έδρας αγωνίζεται ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Γιάννινα και ο τρίτος της βαθμολογίας ΟΦΗ για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψουν στις επιτυχίες, την ίδια ώρα που ο Παναιτωλικός που είναι δεύτερος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καλλιθέα.

Παναιτωλικός: Να σπάσει την... κατάρα


«Καταραμένο» είναι το γήπεδο της Καλλιθέας για τον Παναιτωλικό. Σε οκτώ επισκέψεις η ομάδα του Αγρινίου για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας δεν έχει καταφέρει να νικήσει τους «γαλάζιους», παράδοση που θέλει να σπάσει σήμερα.