Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Το βάρος στην τακτική έριξε ο Ντεμόλ στη σημερινή προπόνηση



Το βάρος στην τακτική έδωσε στην σημερινή πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις στο ΠΕΑΚΙ, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Στεφάν Ντεμόλ. Το πρόγραμμα επίσης περιλάμβανε ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας.  

Καλλιθέα- Δόξα Δράμας 0-1 στο 90''(+Video)





Η Δόξα Δράμας με γκολ του Μοσχάκη στο τελευταίο λεπτό, πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Καλλιθέας στο "Ελ Πάσο"στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Football League

ΟΦΗ: Τα μάζεψε και έφυγε ο Ψωμάς


Ούτε μία μέρα γαλήνης και απανεμιάς δεν μπορεί να βιώσει πλέον ο ΟΦΗ και το χθεσινό... μενού περιελάμβανε το ξαφνικό «αντίο» του Μανόλη Ψωμά. Μετά τα γεγονότα στα Γιάννενα, την παραίτηση του Μαχλά και το μεμονωμένο πλην σοβαρό περιστατικό της καταστροφής στο Ηράκλειο αυτοκινήτου μόνο και μόνο επειδή «φορούσε» πινακίδες που μαρτυρούσαν προέλευση από την πρωτεύουσα της Ηπείρου, μία ακόμη αιφνίδια αποχώρηση αναστατώνει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Με σύμμαχο την παράδοση ο ΠΑΣ στην Κομοτηνή


Εντατικά και χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Την Πέμπτη η εκδίκαση της ένστασης του ΟΦΗ


Την επόμενη Πέμπτη θα εκδικαστεί η ένσταση που έχει καταθέσει ο ΟΦΗ με την οποία ζητάει την κατοχύρωση του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα και με την οποία υποστηρίζει ότι ήταν παράνομη η απόφαση του Λαμπρόπουλου για επανέναρξη του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ανεβαίνουν και  στην Αθήνα!

ΠΑΣ-ΟΦΗ: Ήταν τελικά γκόλ ή όχι – Πέρασε τη γραμμή 100% η μπάλα!!. Το βίντεο ρίχνει φώς στο μυστήριο!!!(video)


Επιτέλους βρέθηκε βίντεο από την κάμερα που βρισκόταν πίσω από την εστία του Σικαλιά, όταν ο Κατσικογιάννης σουτάρει και ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ την μπλοκάρει πάνω στη γραμμή.