Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΟΦΗ: Νέες υποσχέσεις για πληρωμές και κρίσιμο Δ.Σ.


Χωρίς να λάβουν χρήματα από τα οφειλόμενα αναχώρησαν για τις διακοπές των Χριστουγέννων οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Λιαπάκης: «Φεύγω πικραμένος από τον ΟΦΗ»


Τα όσα έγιναν στο «Νίκος Καζαντζάκης», κατά την επιστροφή της αποστολής του ΟΦΗ από τη Θεσσαλονίκη, μετά το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα έχουν πικράνει τον Μανόλη Λιαπάκη.
Μιλώντας στον «Αthletic Radio 104,2», ο μέσος της ομάδας του Ηρακλείου επανέλαβε ότι οι λόγοι που φεύγει είναι καθαρά προσωπικοί, ενώ διέψευσε ότι υπάρχει οικονομικό θέμα και ότι θέλει να κάνει προσφυγή.
Αναλυτικά μίλησε:

Βαριά ποινή για τον ΠΑΣ Γιάννινα από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE για τον αγώνα με τη Βέροια στις 24/10/2010


Απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2:

ΠΑΣ: Ώρα ξεκούρασης και αποφόρτισης


Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2010 ολοκληρώθηκαν για τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Η ομάδα έκλεισε την χρονιά αυτή με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα της Football League αφού βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου, ενώ στο Κύπελλο Ελλάδος αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση μέσα στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Βαζάκας: «Έχει πολύ δύσκολη δουλειά ο Φερέιρα» - «Ο Παναθηναϊκός είναι προβλέψιμος»


Ο Γιώργος Βαζάκας αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό χθες με τα Τρίκαλα σε παιχνίδι για το Κύπελλο ΟΠΑΠ. Μιλώντας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 και σκιαγράφησε την εικόνα των πράσινων και τα προβλήματά τους… «Ο Φερέιρα έχει πολύ δύσκολη δουλειά. Ο Παναθηναϊκός είναι προβλέψιμος. Δεν έχει φλόγα», σχολίασε…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Τρικάλων, Γιώργου Βαζάκα:

Λεβαδειακός: «Χτυπάει» σε πολλά μέτωπα


Ετοιμος να «χτυπήσει» σε πολλά μέτωπα είναι ο Λεβαδειακός, ώστε να εντείνει με την αφετηρία του 2011 την αντεπίθεσή του προς τις κορυφαίες θέσεις.

Πιερικός: Εκλεισε Πέτρου

Στο φουλ αρχίζουν να πηγαίνουν οι μεταγραφικές μηχανές των ομάδων και στον Πιερικό προχώρησαν σε μια άκρως σημαντική κίνηση.

Βέροια: Κλείνει Κουτσοσπύρο


Ο Γιώργος Σαϊτιώτης ήταν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα... απελπιστικά μόνος στην επιθετική γραμμή της Βέροιας. Και όσο μεγάλη κλάση κι αν έχει για τα δεδομένα της Football League η «Σαΐτα», η «βασίλισσα του Βορρά» είναι αδύνατο να εξακολουθεί να στηρίζεται μόνο σ' εκείνον.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Άδικη ήττα για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο Ελλάδος


Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε σήμερα το απόγευμα το Κύπελλο Ελλάδος ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής – Πρόστιμο στον ΠΑΣ Γιάννινα


Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις: 

Σκάνδαλο φοροδιαφυγής από ομάδες Superleague με πλαστά εισιτήρια!


Δεν υπάρχει δραστηριότητα στο ποδόσφαιρο που να έχει ελεγχθεί από το ΣΔΟΕ και να μην έχει διαπιστωθεί παράβαση! Αυτή τη φορά ο έλεγχος σε επτά ΠΑΕ (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Ηρακλής, Αστέρας Τρ., Λάρισα, Άρης) έδειξε ότι εκδίδονται πλαστά εισιτήρια για να μην αποδίδεται φόρος στο κράτος. Το σύστημα λειτουργούσε τα τελευταία δύο χρόνια. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έβγαλαν ανακοινώσεις διάψευσης ενώ το θέμα διαψεύδουν και οι υπόλοιπες ομάδες που εμπλέκονται (Ηρακλής, Λάρισα, Ατρόμητος, Άρης, Αστέρας Τρίπολης).

Μαχλάς: "Δεν είμαι ούτε Κόκκαλης ούτε Βαρδινογιάννης"


Πραγματικός χείμμαρος, ο Νίκος Μαχλάς μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για όλους και για όλα. "Όλοι όσοι φώναζαν και έβριζαν δεν ήταν ποτέ ΟΦΗ!" είπε και έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης εν όψει 2011.

Πολλές «καμπάνες» και μια αναβολή στη Β' & Γ' Εθνική - Αναβλήθηκε η εκδίκαση του αγώνα Ιωνικός-Παναιτωλικός


Κατά τη συνεδρίασή της η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ενωσης Β' και Γ' Εθνικής Κατηγορίας μοίρασε ποινές και χρηματικά πρόστιμα ενώ αποφάσεισε και την αναβολή της εκδίκασης των επεισοδίων στο ματς μεταξύ του Ιωνικού και του Παναιτωλικού. Συγκεκριμένα πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΠΑΣ Γιάννενα: Ενδιαφέρεται για έναν εκ των Λούσιο Φιλομένο και Θανάση Παπάζογλου


Ο αγώνας Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ μπορεί να τελειώσει αλλά στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται να βολιδοσκοπούν την περίπτωση να αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού τον Παπάζογλου ή τον Φιλόμενο.