Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Εκτός αποστολής οι Μπακαγιόκο και Βάντερσον – Η αποστολή του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Διαγόρα


Με μια πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο ΠΕΑΚΙ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, για τον αυριανό αγώνα (19:00 Conn X) κόντρα στον Διαγόρα. Η ομάδα θέλει να επιστρέψει και πάλι στις νίκες για να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την επάνοδο στην Super League.

Φρένο του Πιερικού στον ΑΟΤ, νίκη στο φινάλε για το Λεβαδειακό, "τεσσάρα" της Δόξας (+Video)


Η Δόξα Δράμας νίκησε εύκολα με 4-0 τον Εθνικό και πλησιάζει στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Ο Λεβαδειακός επικράτησε με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα, ενώ τα Τρίκαλα "γκέλαραν" στην Κατερίνη στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Football League.

Εθνική Ελλάδος: Αν έχεις τύχη διάβαινε...


Η σημασία της αγχωτικής νίκης στην Μάλτα στον δρόμο για τα τελικά του "EURO 2012" που έδειξε ότι η "γαλανόλευκη" έχει ακόμη τη συνταγή του παρελθόντος. Η εμφάνιση-"καμπανάκι" για τη συνέχεια, το δύσκολο πρόγραμμα στο φινάλε του ομίλου αλλά και η ευκαιρία για ευνοϊκή κλήρωση στα προκριματικά του επόμενου Μουντιάλ.

Εκτίμηση αγώνα: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ


* Η τελευταία φορά που ο Εθνικός έφυγε νικητής από τη Δράμα για το πρωτάθλημα ήταν το 1962. Εκτοτε ο απολογισμός για τη Δόξα είναι 9-9-0.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Στην Κομοτηνή πανηγύρισε την 3η φετινή εκτός έδρας νίκη. Για να έχει αξία το αποτέλεσμα αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το γήπεδό της και να πλησιάσει, έστω προσωρινά, την 6η θέση στους πέντε πόντους. Οι Δραμινοι, πάντως, θεωρούν ότι κάτω από προϋποθέσεις μπορούν να πάρουν το εισιτήριο για τα πλέι οφ και μέσω της 7ης θέσης.

Εκτίμηση αγώνα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ


* Ο Πιερικός στα 10 τελευταία εντός έδρας ματς με τα Τρίκαλα έχει απολογισμό 8-2-0, ενώ οι οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις του διαιτητή Κομίνη έχουν βγάλει νικητές τους γηπεδούχους.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Το τρίτο ντεμπούτο του στον πάγκο θα κάνει ο Σούλης Παπαδόπουλος, στην προσπάθεια των «ασπρόμαυρων» να ξεφύγουν από τις θέσεις των μπαράζ παραμονής. Η βαριά (3-0) ήττα από τον Διαγόρα ήταν αυτή που δρομολόγησε τις εξελίξεις και τη θέση του Σταύρου Διαμαντόπουλου στο τιμόνι πήρε ο 44χρονος, ο οποίος πέρυσι είχε οδηγήσει τους Κατερινιώτες στα πλέι οφ.

Εκτίμηση αγώνα: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Το πρωτάθλημα βρίσκεται στις τελευταίες του στροφές και η διαφορά της Αναγέννησης από τις θέσεις των μπαράζ είναι στους επτά βαθμούς. Εάν δεν κατακτηθεί το τρίποντο και απέναντι στην Καλλιθέα, τότε οι Καρδιτσιώτες θα πρέπει να προετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.
Με μία μόλις νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούν να ελπίζουν στην είσοδο στα μπαράζ. Στο Αγρίνιο ήταν το αουτσάιντερ του αγώνα με τον Παναιτωλικό, επέστρεψαν στη βάση τους ηττημένοι με 3-1 και πλέον ποντάρουν στη δύναμη των οπαδών για να πάρουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα και να ανανεώσουν τις ελπίδες για αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Ο τεχνικός Βάιος Καραγιάννης, μάλιστα, για να έχει όλους τους παίκτες του σε εγρήγορση, θα ανακοινώσει την αποστολή ανήμερα του αγώνα.

Εκτίμηση αγώνα: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τις νίκες του στην τεχνική ηγεσία των Βοιωτών θέλει να «ζευγαρώσει» ο Γιάννης Παπακώστας και να τους διατηρήσει στην 4η θέση. Μετά το διαζύγιο με τον Βασίλη Βούζα οι «πράσινοι» συνέχισαν με τρίποντο στην Ηλιούπολη στην πρώτη εμφάνιση του πρώην προπονητή της Λάρισας στον πάγκο. Μετά και τη νίκη του ΟΦΗ επί του Παναιτωλικού έχουν επιπλέον κίνητρο να επικρατήσουν, ώστε να ξεκινήσουν στα πλέι οφ με τη μικρότερη διαφορά από την 3η θέση.