Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Είκοσι πέντε σελίδες σκεπτικό για ΟΦΗ! - Αίτηση ανάκλησης από ΟΦΗ και ΑΟ Τρίκαλα!


Ούτε μία ούτε δύο, αλλά 25 σελίδες είναι το σκεπτικό της απόφασης της απόρριψης του φακέλου του ΟΦΗ, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι στην κρητική ομάδα έχουν τη δυνατότητα να αντικρούσουν όλα τα επιχειρήματα της επιτροπής!

Συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Συνεδριάζει σήμερα το βράδυ το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ή τουλάχιστον τα μέλη που έχουν απομείνει σε αυτό μετά τις παραιτήσεις Καχριμάνη, Χήτου και Κολόκα και αντικείμενο της συζήτησης θα είναι τα οργανωτικά θέματα της ομάδας και παράλληλα αναμένεται να εκφράσει και επισήμως την άποψή του ο κ. Χριστοβασίλης, όπως και τα υπόλοιπα μέλη, για το αν αποδέχονται τις παραιτήσεις που έγιναν.

Τα play out της Football League βγαίνουν... Off


Οι ανακατατάξεις στην ουρά της Football League -απόρροια και των δικαστικών αποφάσεων-  ενδέχεται να οδηγήσουν στη ματαίωση των play out.

ΠΑΣ: Επαφές με Ζαϊρί


Πρόταση στον Ζαουάντ Ζαϊρί κατέθεσε η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και περιμένει την απάντηση του Μαροκινού άσου. Προσπάθεια να τον πείσουν μέσω του μάνατζερ του.

Αγώνες χωρίς ποδοσφαιριστές!


Τα Play off και τα Play out καθυστερούν και άλλο μετά την ένσταση που κατέθεσε ο Ιωνικός και τις ανοιχτές υποθέσεις που δεν έχουν κλείσει. Αν αργήσουν και άλλο οι αποφάσεις οι αγώνες κατάταξης θα γίνουν χωρίς ποδοσφαιριστές!

Οι οκτώ λόγοι της μη αδειοδότησης του ΟΦΗ


Οι λόγοι για τους οποίους δεν αδειοδοτήθηκε ο ΟΦΗ για να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα:

Βασικότεροι η διαπίστωση του ορκωτού λογιστή για αδυναμία συνέχισης και για μικρή περιουσία σε σχέση με τις βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

Οι λόγοι μη αδειοδότησης είναι οι εξής: