Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Γερουλάνος: "Στο χέρι της ΕΠΟ το πρωτάθλημα"


Σαφές μήνυμα για κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έστειλε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος.

Πεδίο μάχης η πόλη του Βόλου!!! (+Video)


Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η πόλη του Βόλου, καθώς εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν βγει στους δρόμους και διαμαρτύρονται με κάθε τρόπο!!!

Κλείνει την "κάνουλα" ως τον Οκτώβριο ο ΟΠΑΠ!


Η ΟΠΑΠ ΑΕ, που είναι ο βασικός «αιμοδότης» του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποφάσισε να μην καλέσει τις Superleague και Football League για την ανανέωση των συμβάσεων που αφορούν στις χορηγίες των πρωταθλημάτων μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο!

Το... κατόπιν εορτής σκεπτικό!


Την ημέρα που η ΕΕΑ αποφάσισε την αποβολή των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας διάλεξε η ΕΠΟ να βγάλει στη δημοσιότητα το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της 10/8 για την αφαίρεση βαθμών στις δύο ομάδες και την τιμωρία των Μπέου, Ψωμιάδη!

Στην Δ' Εθνική Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου


Η Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου δεν πήραν άδεια συμμετοχής από την ΕΕΑ και υποβιβάζονται στην Δ' Εθνική κατηγορία. Μικρό πρόβλημα και για την ΑΕΚ η οποία πρέπει να δώσει ένα επιπλέον έγγραφο.

Δύσκολα τα πράγματα για την Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου


Δύσκολα φαίνεται πως θα πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την ΕΕΑ η Καβάλα, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Ολυμπιακός Βόλου. Ορατός ο κίνδυνος για αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος.

Η «Μεγάλη Τρίτη» του ποδοσφαίρου


Στον… αέρα βρίσκεται η έναρξη του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο.

Πηλαδάκης: "Έχουν τρομάξει τα μάτια μου"


Για τις αποφάσεις εις βάρος της ΑΕΛ, το κακό που προκαλούν οι "αιώνιοι" αλλά και την κάθαρση που ζητάει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα μίλησε ο Κώστας Πηλαδάκης.