Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Η εμμονή της ανόδου












Όσο περνάει ο καιρός τόσο ανοίγει ο ΠΑΣ Γιάννινα την ψαλίδα από τους υπόλοιπους διώκτες του. Και είναι ηλίου φαεινότερο όχι μόνο το κλίμα ευφορίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και ότι οι ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ το έχουν πάρει πατριωτικά.

«Μας έχει γίνει έμμονη ιδέα. Έχουμε υποχρέωση να ανέβει η ομάδα και να σταθεροποιηθεί στη Σούπερ Λιγκ. Όχι να έχουμε πάλι τα ίδια. Θέλουμε σε 3-4 χρόνια ο ΠΑΣ Γιάννινα να έχει καταστεί υπολογίσιμη δύναμη και να μη συζητάμε για υποβιβασμούς ή ανόδους» δήλωσε στον super-fm ο Πάρης Ανδράλας εκτιμώντας ότι φέτος η ομάδα «έχει μόνο στα χαρτιά ρόστερ Football League».

Στο Βέλγιο ο Ντεμόλ

Για το Βέλγιο αναχώρησε σήμερα ο Στεφάν Ντεμόλ προκειμένου να τακτοποιήσει προσωπικές του υποθέσεις και να δει την οικογένειά του. Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω εκλογών, ο Βέλγος τεχνικός θα απουσιάσει λίγες ημέρες, αφού η επιστροφή του είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα (8/11).

Στο διάστημα αυτό την ευθύνη των προπονήσεων θα έχουν οι συνεργάτες του, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν από την Παρασκευή τριήμερο ρεπό προκειμένου, όσοι το επιθυμούν, να μεταβούν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Τέλος, την ερχόμενη Τετάρτη (10/11) θα γίνει πιθανότατα φιλικό παιχνίδι με τον Θεσπρωτό στα Γιάννενα.

Θεραπεία ο Σιαλμάς

Θεραπεία ξεκίνησε ο Δημήτρης Σιαλμάς προκειμένου να ξεπεράσει τη θλάση που υπέστη στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε δεκαπέντε περίπου μέρες, γεγονός που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο ματς με την Καλλιθέα (13/11).

Νέα στοιχεία από τον ΟΠΑΠ

Εξελίξεις στο θέμα των "ύποπτων" ελληνικών αγώνων υπήρξε με την Εισαγγελέα Πρωτοδικών, Πόπη Παπανδρέου, να παραλαμβάνει έγγραφο από τον ΟΠΑΠ, στο οποίο αναφέρονται τα ονόματα παραγόντων που έχουν παίξει στοίχημα και τους λόγους που ο οργανισμός "έφραξε" κάποια παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα ονόματα των παραγόντων είναι άμεσα συνδεδεμένα με τις ομάδες που περιλαμβάνονται στους φακέλους που έχει παραδώσει η ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ για τα "ύποπτα παιχνίδια".

Η Πόπη Παπανδρέου έχει αναλάβει πρόσφατα την υπόθεση των "ύποπτων παιχνιδιών" και μελετάει τους φακέλους με τα στοιχεία της έρευνας που της έδωσαν ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου και ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος.

Πλέον, έχουν ξεκινήσει και οι καταθέσεις μαρτύρων, με τους δημοσιογράφους που έχουν ασχοληθεί με το θέμα να περνούν πρώτοι την πόρτα του γραφείου της Πόπης Παπανδρέου.