Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Σε ΕΠΟ και UEFA κατά της αδειοδότησης των Τρικάλων


Στην UEFA δηλώνουν, δια του νομικού τους εκπροσώπου, αποφασισμένοι να προσφύγουν για τη δικαίωσή τους οι πρώην ποδοσφαιριστές των Τρικάλων στους οποίους οφείλει η θεσσαλική ΠΑΕ, γεγονός που φαίνεται να θέτει υπό αμφισβήτηση τον -πρωτοδίκως αποδεκτό- φάκελο αδειοδότησης της ομάδας.

Ρουτζιέρης: "Πάμε να το ευχαριστηθούμε"


Ο Διαγόρας θα μεταβεί στο Αγρίνιο με όσους παίκτες του έχουν απομείνει για να ευχαριστηθεί το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Πέτρο Ρουτζιέρη.

Καλλιθέα: "κατέθεσε αίτηση επιβολής κυρώσεων"


Η ΠΑΕ Καλλιθέα, μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, κατέθεσε αίτηση επιβολής κυρώσεων και ζήτησε άμεσα να ορισθεί δικάσιμος, καθώς πλησιάζει η λήξη του πρωταθλήματος.

"Εκδίκηση για την ήττα στην Δράμα"


Ο Στεφάν Ντεμόλ στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, ανάφερε πως οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να πάρουν εκδίκηση στο ματς με τον Εθνικό Αστέρα, για την ήττα της ομάδας στην Δράμα. Ντάσιος: "Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας".

Νέα μπλεξίματα για τις ομάδες


Μετά τις αποφάσεις του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ομάδες από την Football League και την Football League 2, κινδυνεύουν με βαθμολογικές κυρώσεις για οφειλές προς ποδοσφαιριστές.