Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Παρελθόν ο Μπακαγιόκο


Παρελθόν από το ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να θεωρείται ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο.

Ο Ιβοριανός στράικερ του ΠΑΣ Γιάννινα, δεν έχει δώσει ακόμη την απάντησή του στην πρόταση ανανέωσης των ανθρώπων της Γιαννιώτικης ΠΑΕ και πλέον είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να ξαναφορέσει την φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Τα σενάρια για τα play off


Βγαλμένο από τα πιο… τρελές ιστορίες του ποδοσφαίρου είναι αυτό που συμβαίνει φέτος με τα play off της Football League.

Κουράκης προς Μπιτσαξή: "Να αποκατασταθεί η αδικία"


Το άνοιγμα όλων των φακέλων αδειοδότησης μέσω της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ζήτησε η αντιπροσωπεία του ΟΦΗ στη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα το απόγευμα με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή.

Λευκαρίτης: "Δεν μπορεί η UEFA να τιμωρήσει τον ΟΦΗ"


Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο αντιπρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Μάριος Λευκαρίτης μιλώντας στον "Κρήτη Σπορ Fm 87,6", τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα αποβολής του ΟΦΗ από το ελληνικό πρωτάθλημα με εντολή της UEFA.

Στα χαρακώματα ο Μπέος και ο Κούγιας!


Τελειωμό δεν έχει ο πόλεμος ανάμεσα στον Αχιλλέα Μπέο και τον Αλέξη Κούγια. Αρχικά ο Ολυμπιακός Βόλου έβγαλε ειρωνική ανακοίνωση λέγοντας πως ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής επισκέφθηκε την Εισαγγελία απλά για να... πιεί καφέ. Απάντησε μέσω νέας ανακοίνωσης ο Κούγιας που απειλεί με μήνυση!

Οι 21 ΠΑΕ που κατηγορούνται για πλαστά έγγραφα!


Ενώπιον της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ θα βρεθούν την προσεχή Τετάρτη οι ομάδες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τις ασφαλιστικές και τις φορολογικές ενημερότητες.

Οι ομάδες είναι οι εξής:

Tέλος Ιουνίου οι ποινικές διώξεις για 25 παράγοντες


Για την υπόθεση των στημένων αγώνων θα ασκηθούν ποινικές διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα σε 25 παράγοντες ποδοσφαιρικών ομάδων, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Στο Βέλγιο ο Ντεμόλ


Στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους βρίσκεται ο τεχνικός ηγέτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Στεφάν Ντεμόλ.

«Τελειώνει» του Σκούφαλη


Πολύ πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο ακόμη και εντός της εβδομάδας να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μανώλης Σκούφαλης.

Σμαΐλης: «Πέρυσι ήμουν καλός;»


«Mαύρο πρόβατο» έχει γίνει για τον OΦH ο Δ. Σμαΐλης! O ορκωτός λογιστής είναι ένα απ' τα μέλη της Δευτεροβάθμιας Eπιτροπής Aδειοδότησης της EΠO που «άναψε» κόκκινο για τη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής των Kρητικών στο πρωτάθλημα (και κατ' επέκταση στα πλέι οφ).

Ιωνικός: Επίθεση σε ΕΠΟ και Πιλάβιο!


Ανακοίνωση «φωτιά» εξέδωσε η ΠΑΕ Ιωνικός εξαπολύοντας επίθεση στην ΕΠΟ και στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σοφοκλή Πιλάβιο.

Επιπλέον απειλεί με… μηνύσεις ενώ έχει στα υπ' όψιν και μεγάλη αντίδραση όσον αφορά το θέμα των ομάδων που έχουν παραποιημένα έγγραφα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κούγιας: «Κύριε Α.Μ. αρχηγέ των στημένων παιχνιδιών»


Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου, με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρονταν εναντίον του χαρακτηρίζοντάς τον «έκπτωτο» και αναφέροντας ότι «δεν θα τον σώσουν οι ψεύτικες και πλαστές κασέτες της Τζούλιας».

Χριστοβασίλης: "Την κατάλληλη στιγμή οι ανακοινώσεις"


Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης στο περιθώριο της τελετής έναρξης του τουρνουά Ακαδημιών που διοργανώνει η ΠΑΕ, τόνισε πως μετά την επικύρωση της βαθμολογίας της Football League θα ανακοινωθούν οι μεταγραφές.

Ενίσχυση με Καμαρά ο Παναιτωλικός


Την απόκτηση του Ανρί Καμαρά ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός, με τον πρώην επιθετικό του Ατρομήτου να δίνει το παρών στα γραφεία της ΠΑΕ και να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο με τους νεοφώτιστους στη Super League.