Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Σε ρυθμούς ντέρμπι η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα


Με απόλυτη προσήλωση -μακριά από τη χθεσινή εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ στην ΕΠΟ και ό,τι άλλο εξωαγωνιστικό - κορυφώνεται η προετοιμασία του πρωτοπόρου ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει του σούπερ αγώνα της Δευτέρας στο Αγρίνιο.

Τιμές Εισιτηρίων 23ης αγων. του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Οι τιμές των εισιτηρίων των αγώνων της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE είναι οι εξής:

Το ποινολόγιο της 23ης αγωνιστικής στη Football League


Δήλωση ΠΑΕ/ΤΑΠ για έκτιση ποινών των ποδοσφαιριστών σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα

Αναβολή στην υπόθεση δωροδοκίας


Αναβολή για τις 3/3 στην υπόθεση δωροδοκίας που καταγγέλθηκε πριν από τον αγώνα Τρίκαλα – Λεβαδειακός. Πλεξίδας, Παντελίδης και Πουρής δεν παραβρέθηκαν και εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους. Ο Β. Γκαγκάτσης εκπροσώπησε τον Κομπότη και ζήτησε να γίνει άμεσα η εκδίκαση.

"Αφηνιάζεται" στα ντέρμπι ο ΠΑΣ και παίζει μεγάλη μπάλα


Με το βλέμμα στο Αγρίνιο ξεκίνησε από χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ντέρμπι με τον Παναιτωλικό που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι με απευθείας μετάδοση από το Connx.

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα


Ξεκίνησε την Πέμπτη (17/2) η διάθεση των εισιτηρίων του μεγάλου ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα γίνει την Δευτέρα (21/2). Η αγρινιώτικη ΠΑΕ έκανε γνωστούς τους τρόπους με τους οποίους οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια, ενώ στο γήπεδο θα δώσουν το παρών και οπαδοί του ΠΑΣ, αφού η ηπειρώτικη ΠΑΕ θα παραλάβει 250 εισιτήρια για τις ανάγκες των φίλων της. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

Γιορτή του αθλητισμού στην κοπή πίτας του Ερασιτέχνη ΠΑΣ


Την ετήσια εκδήλωσή του για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης το ερασιτεχνικό σωματείο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου - Λάρισας


Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου - Λάρισας, για  το " Ελ Κλάσικο" της Θεσσαλίας  που έγινε την Κυριακή ή " Ελ Κλάσιμο" κατ΄ άλλους,
Χαρακτηριστική είναι η φράση "ο πεθαμένος δεν κλάνει" που χρησιμοποίησε σε ανακοίνωσή του η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλος και θα χάσετε αν δεν την διαβάσετε ολόκληρη παρακάτω.
Παρακάτω ολόκληρη η απάντηση της ΠΑΕ Λάρισα και για το " ο πεθαμένος δεν κλάνει", αλλά και για όσα... τζούφια , όπως αναφέρει, ακούστηκαν από την ομάδα του Βόλου

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της ΠΑΕ Λάρισα: