Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ερώτηση στη Βουλή για το θέμα του ΠΑΣ!


Ο κ. Καλογιάννης, με Ερώτηση που κατέθεσε προς το Υπουργείο Πολιτισμού, αναφέρει:

"Ο υγιής ποδοσφαιρικός κόσμος της χώρας μας παρακολουθεί έκπληκτος τα τελευταία γεγονότα με τις αστήρικτες αποφάσειςτων αθλητικών Δικαστών και όλα όσα συμβαίνουν στο Συμβούλιο της ΕΠΑΕ. Συγκεκριμένα: Πριν από ένα μήνα περίπου, η αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 επέβαλε στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τις εξής αυστηρές ποινές:

Ο Παπαχρήστου στην Αναγέννηση Καρδίτσας!


Μετά απο πολύωρη σύσκεψη που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στη διοίκηση της ομάδας πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον της ομάδας και στην προσπάθεια που κάνει να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να παραμείνει στην κατηγορία. Αποφασίστηκε μεταξύ άλλων να γίνει μια μεγάλη και συσπειρωμένη προσπάθεια στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές.

Εθνικός Αστέρας: «Λυπητερή» από Τζημόπουλο


Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του χθεσινού αγώνα στη Φυλή οι άνθρωποι του Εθνικού Αστέρα πληροφορήθηκαν κάποια όχι ευχάριστα μαντάτα από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Και αυτό καθώς με αφορμή την προσφυγή, την οποία είχε καταθέσει ο Θέμης Τζημόπουλος, πρώην άσος των Καισαριανιωτών και νυν του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αστέρας καλείται να πληρώσει ένα ποσό λίγο πάνω από 57.000 ευρώ, κινδυνεύοντας ειδάλλως με βαριές βαθμολογικές συνέπειες.

ΠΑΣ: Βάζουν μπρος τις ανανεώσεις


Μπορεί δημοσίως οι του ΠΑΣ Γιάννινα να διαλαλούν ότι ακόμη «τίποτα δεν έχει τελειώσει σε ό,τι αφορά την άνοδο στη Super League», αλλά σαφέστατα τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Ο «Αγιαξ» της Ηπείρου ουσιαστικά έχει ήδη καπαρώσει το ένα εκ των δύο απευθείας εισιτηρίων και απομένει να κάνει συντήρηση του σαφούς προβαδίσματος που έχει για να το τσεκάρει και τυπικά.