Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΠΑΣ: Και τυπικά τέλος οι Βαρτζιώτης και Κουβεντάρης


Τη λύση της συνεργασίας της με τον αμυντικό Παύλο Βαρτζιώτη και τον τερματοφύλακα Αθανάσιο Κουβεντάρη, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Η διοίκηση προχώρησε και στην επίσημη ανακοίνωση, ενώ αναμένονται εξελίξεις και στις υπόθέσεις των υπολοίπων παικτών που δεν υπολογίζει ο Βέλγος τεχνικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Ντεμόλ: "Τέλος οι ρουφιάνοι" – Συνέντευξη τύπου (+Video)


Με απολογιστική διάθεση εμφανίστηκε ο Στεφάν Ντεμόλ στη σημερινή media day, τελευταία για τη φετινή σεζόν. Ο Βέλγος τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την άνοδο στη Super League, μίλησε για την επόμενη χρονιά, ξεκαθάρισε ποιοι πάικτες θα μείνουν και ποιοι όχι, αναφέρθηκε σε ρουφιάνους, αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε το τηλεφώνημα του Μαχλά στον Κώτσιο πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ έκανε λόγο για 7-8 μεταγραφές. Αναλυτικά:

Οι επιστολές των παραιτήσεων Καχριμάνη και Χήτου


Την αποχώρησή τους από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσαν με επιστολή τους προς τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη τα μέλη Αλέξανδρος Καχριμάνης, Περιφερειάρχης Ηπείρου και Νίκος Χήτος, που ήταν ο βασικός χορηγός της φανέλας τα τελευταία 6 χρόνια. Οι δύο άνδρες δεν διευκρινίζουν στις επιστολές τους επακριβώς τους λόγους της παραίτησης, αν και ο Περιφερειάρχης επικαλείται κυρίως φόρτο εργασίας που προκύπτει από τα νέα καθήκοντα. Ήταν φανερό, όμως, από τις διαρροές των προηγούμενων ημερών ότι υπήρχε το «δίλημμα» προς τον πρόεδρο «ή αυτοί ή εμείς», με τον κ. Χριστοβασίλη να κάνει την τελική του επιλογή.

Δηλώσεις κ. Καχριμάνη για την παραίτηση του απο το Δ.Σ. του ΠΑΣ στον Σχολιανό


Σχολιανός: κ. Καχριμάνη τι έχετε να πείτε σχετικά με την παραίτησής σας από το Δ.Σ. του ΠΑΣ Γιάννινα.

Παραιτήθηκαν Καχριμάνης - Χήτος από το Δ.Σ. του ΠΑΣ


Αυτήν τη φορά δεν έμειναν τελικά μόνο στα λόγια, αλλά η απειλή υλοποιήθηκε. Πριν λίγο οι κ.κ. Καχριμάνης και Χήτος έστειλαν επιστολές παραίτησης.

ΠΑΣ: Ξεκίνησε η «εκκαθάριση» του ρόστερ


Μέρες «εκκαθαρίσεων» είναι αυτές που διανύουμε για το υπάρχον ρόστερ της ομάδας, αφού ο κ. Χριστοβασίλης με τους Αγγελή και Ντεμόλ προχωρούν πλέον στο σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς χωρίς να τους αποσπούν την προσοχή οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Στο τραπέζι θα τεθούν πρωτίστως τα ονόματα όσων τα συμβόλαια λήγουν κι έπειτα όλων των υπολοίπων, αφού είναι προφανές ότι θα υπάρξουν και αποχωρήσεις παικτών που δεν ικανοποίησαν ή δεν ικανοποιήθηκαν στο έπακρο. Επίσης θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις και για τους δανεικούς κάποιοι εκ των οποίων αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Άρη, όπως οι Σενόνε από την Καρδίτσα και ο Μαργαρίτης από την Ναύπακτο.

Τα 7 συμβόλαια που λήγουν είναι των Μπακαγιόκο, Σιαλμά, Κηπουρού, Κυριάκου, Μπουχάν, Βαγγελή, Φουρτάδο και μόνο ορισμένα απ' αυτά θα ανανεωθούν.
 
Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν:

ΠΑΣ: «Βλέπουν» Καστελιόνε, Ντονίνγκεζ


Μετά την φιέστα του ΠΑΣ κόντρα στον Άρη, η ώρα για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν έφτασε στα Γιάννινα προκειμένου να σταθεί όσο πιο ορθά γίνεται στα σαλόνια της Super League.

Τρεις ομάδες θα ανέβουν από τη Football League


Βάσει του σκεπτικού της απόφασης της ποινής του Ηρακλή με υποβιβασμό δια της καταλήψεως της 16ης θέσης της βαθμολογίας και της σωτηρίας του Αστέρα, υποβιβάζονται στη Football League τρεις ομάδες.

"Χαστούκι" στον Ηρακλή, παραμένει ο Αστέρας Τρίπολης!


Νέα ανατροπή σκηνικού στην Σούπερ Λίγκα καθώς τον υποβιβασμό του Ηρακλή δια της καταλήψεως της τελευταίας θέσεως στον οριστικό βαθμολογικό πίνακα αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα μετά την καταγγελία του Αστέρα Τρίπολης για την ασφαλιστική ενημερότητα του "Γηραιού" και πλέον οι Αρκάδες παραμένουν στην μεγάλη κατηγορία αν δεν γίνει δεκτή η έφεση των "κυανόλευκων".