Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Αλλαγή δεδομένων στην Football League!


Μέχρι τώρα όλοι στην Β' Εθνική ή  Football League όπως λέγεται πλέον, γνωρίζαμε πως οι δύο πρώτοι θα βρεθούν απευθείας στην μεγάλη κατηγορία και οι θέσεις 3 ως 6 οδηγούν στα πλέι οφ. Τελευταία όμως η πιάτσα βουίζει πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει, και το sday σας μεταφέρει τα όσα ακούγονται και σε μεγάλο βαθμό φαίνεται πως έχουν βάση.

Λυτρώθηκε στο 95' ο Παναιτωλικός – Με άγχος ο ΟΦΗ (+Video)



Έστω και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παναιτωλικός ξεπέρασε το εμπόδιο της Βέροιας και διατηρήθηκε στο +8 από τον ΟΦΗ, ο οποίος έκανε το χρέος του νικώντας τον Θρασύβουλο. Τρίτο συνεχόμενο "τρίποντο" για τον Ιωνικό (1-0 τον Αγροτικό Αστέρα), ισόπαλα τα παιχνίδια σε Καισαριανή και Καλλιθέα.

“Νέος παραγκάρχης στο ποδόσφαιρο”


Νέες δηλώσεις-φωτιά από τον Αλ. Κούγια που μιλάει για παράγοντα με όγκο και ύψος που ακούγεται στις κασέτες κάνει ότι θέλει στη μπάλα. Ορίζει και απειλεί διαιτητές με Τσετσένους και Βούλγαρους. “Έφεραν τον Μαρινάκη σε επαφή με κακοποιούς”, τόνισε. Βοργιάς: Έγινε συνάντηση Πιλάβιου – Δαλούκα.

Εκτίμηση αγώνα: ΟΦΗ – ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ


1ος  Γύρος: ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ – ΟΦΗ   0-1
* Η ισοπαλία απουσιάζει από τους πέντε αγώνες του ΟΦΗ με τον Θρασύβουλο.

ΟΦΗ: Οι δύο τελευταίες ισοπαλίες απέναντι στα Τρίκαλα και τον Λεβαδειακό άφησαν πίσω τους Κρητικούς σε ό,τι αφορά την υπόθεση – απευθείας άνοδος. Η διαφορά των οκτώ πόντων από τη 2η θέση δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας και οι «μελανόλευκοι» το πρώτο που πρέπει να κάνουν είναι να μην στραβοπατήσουν ξανά στο γήπεδό τους. Εξάλλου, πιθανή απώλεια βαθμών απέναντι στον Θρασύβουλο θα είναι καταστροφική.
Η ομάδα του Ηρακλείου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τους Βοιωτούς, έφερε το ματς στα ίσα στην επόμενη επίθεση, με τον τεχνικό Νίκο Αναστόπουλο να εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία. Κάτω από διαφορετικές συνθήκες ο πόντος θα ήταν θετικός, όμως αυτή τη φορά ο ΟΦΗ ήθελε μόνο νίκη για να διατηρηθεί κοντά στον Παναιτωλικό και δεν το πέτυχε.

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ


1ος  Γύρος: ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ    1-1

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από την Καρδίτσα και στο Αγρίνιο βλέπουν ότι στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια η νίκη θα φέρει διπλό κέρδος. Οι «κυανοκίτρινοι» όχι μόνο θα κάνουν άλμα για την απευθείας άνοδο, αλλά θα πλησιάσουν τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα στους τρεις βαθμούς έπειτα από την ισοπαλία του στο παιχνίδι με την Αναγέννηση.
Τα «καναρίνια» μετά την ισοπαλία με τους Γιαννιώτες έκαναν αποφασιστικό βήμα ανόδου φεύγοντας με το τρίποντο από τη Δράμα. Έδειξαν με αυτό τον τρόπο ότι αντιδρούν θετικά έπειτα από στραβοπατήματα και δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να στραβοπατήσουν στο γήπεδό τους και να πετάξουν στα σκουπίδια το αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας. Εξάλλου, το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο για μία ακόμα φορά από τους οπαδούς.

Εκτίμηση αγώνα: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ


1ος   Γύρος: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ   0-0
* Αήττητος στα επτά τελευταία ματς με τη Δόξα είναι ο Εθνικός Αστέρας (5-2-0).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Το αρνητικό σερί των τριών αγωνιστικών θέλουν να σπάσουν οι Καισαριανιώτες για να ξεφύγουν από τις θέσεις των μπαράζ. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την ήττα στη Φυλή και μόνο αν εκμεταλλευτούν την έδρα τους θα μπορούν να νιώθουν πιο ασφαλείς.
Απέναντι στον Θρασύβουλο ο Εθνικός Αστέρας πραγματοποίησε πολύ άσχημη εμφάνιση και έφυγε ηττημένος με το «καθαρό» 2-0. Υπήρξαν σενάρια που ήθελαν τον προπονητή Νίκο Παντέλη να αποτελεί παρελθόν, όμως η διοίκηση τον στήριξε και τα διέψευσε. Ετσι, η ομάδα της Καισαριανής προχωρά ενωμένη και με στόχο την άμεση επιστροφή στις νίκες. Στο γήπεδό της, άλλωστε, έχει χάσει μόνο από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα.