Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Οι εκλεκτοί του Ντεμόλ – Η αποστολή



Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (14/5) η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το ντέρμπι της Κυριακής (15/5) με τον ΟΦΗ.

Χωρίς Ρούσεφ, Τάντιτς, Πίτσο κόντρα στον ΠΑΣ


Με προβλήματα και απουσίες ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ την προετοιμασία του για το κυριακάτικο (15/05) ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο "Γεντί Κουλέ".

ΟΦΗ: «Γεντί Κουλέ» όπως παλιά...


Οταν για το αυριανό ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον ακόμα και από το εξωτερικό και εν προκειμένω από την Αγγλία (!) για ένα εισιτήριο, καθίσταται κάτι παραπάνω από σαφές και ξεκάθαρο πώς αντιμετωπίζει ο κόσμος της κρητικής ομάδας την αυριανή αναμέτρηση στο «Γεντί Κουλέ».

ΠΑΣ Γιάννινα: Αυθημερόν στο Ηράκλειο


Διανυκτέρευση στην Αθήνα το Σάββατο και την Κυριακή αυθημερόν μετάβαση στο Ηράκλειο. Αυτό θα είναι, εκτός αν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, το πρόγραμμα του ΠΑΣ Γιάννινα για το αυριανό ματς με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». Οι Γιαννιώτες θέλουν, όσο περνάει απο το χέρι τους, να κάνουν το καθετί αφενός για να μην... προκαλέσουν και αφετέρου να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο για να έχουν... παρατράγουδα στο Ηράκλειο.

Στο αρχείο η καταγγελία της Καρδίτσας


Στο αρχείο μπήκε η καταγγελία της Αναγέννησης Καρδίτσας κατά του Ιωνικού και του Εθνικού... Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος, έθεσε στο αρχείο, ως "Νόμω Αβάσιμη" την αίτηση-καταγγελία της θεσσαλικής ομάδας.