Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Ολική ρήξη οπίσθιου χιαστού ο Σενόνε












"Πύρρειος" αποδείχτηκε η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στο χθεσινό φιλικό με την Παναχαϊκή. Κι αυτό γιατί ο Ουρουγουανός κεντρικός μέσος Νίκολας Σενόνε, ο οποίος τραυματίστηκε στο 6ο λεπτό της χθεσινής αναμέτρησης και αντικαταστάθηκε από τον Μπουχάν, υπέστη, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ολική ρήξη οπίσθιου χιαστού.

Ο Σενόνε θα μείνει για λίγες ημέρες εκτός προπονήσεων και τη Δευτέρα θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του. Στη συνέχεια, σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ, θα αποφασίσει ο ίδιος αν θέλει να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος ή θα ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία.

Από εκεί και πέρα, το ευχάριστο για τον Στεφάν Ντεμόλ είναι ότι ο Παππάς όσο περνούν οι μέρες ανεβάζει ρυθμούς, ενώ ο Λάμπρος Βαγγελής στη σημερινή προπόνηση πραγματοποίησε τρέξιμο και η κατάσταση του βαίνει προς το καλύτερο.

"Χόρευε" στη βροχή












Τα καλά του φόρεσε ο ΠΑΣ στο χθεσινό φιλικό με την Παναχαϊκή και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο της Ρητίνης, επιβλήθηκε με 3-1 των Πατρινών χάρη σε γκολ των Ντε Βινσέντι, Κώτσιου και Κυριάκου.

Ο Ντεμόλ είδε την ομάδα του να βγάζει στο γήπεδο αυτοματισμούς και για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι να βρίσκει εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό με τον Ντε Βινσέντι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε κόρνερ του Τζάνη. Η Παναχαϊκή ισοφάρισε με πέναλτι του Κυβελίδη, το οποίο κέρδισε ο Καραγιάννης σε ανατροπή από τον Κώτσιο, ο ΠΑΣ όμως ξαναπήρε προβάδισμα στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Σκούφαλης γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Κώτσιος με διπλή προσπάθεια κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα του Χάχαλη.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε 9 λεπτά πριν το φινάλε, όταν ο Σιαλμάς βοηθούμενος από τις κόντρες πέρασε τρεις παίκτες, έδωσε ωραία στον Ιωάννου, αυτός προτίμησε να σιγουρέψει το γκολ δίνοντας στον Κυριάκο και ο τελευταίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δρακόπουλου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σικαλιάς, Ντάσιος, Μιχαήλ, Κώτσιος, Πάντος, Σενόνε (6' λ.τρ. Μπουχάν), Ανδράλας, Σκούφαλης, Ντε Βινσέντι, Τζάνης, Μπακαγιόκο.
Στο β' ημίχρονο έπαιξαν οι: Κουβεντάρης, Στάθης, Βάντερσον, Βαρτζιώτης, Κυριάκος, Κεϊτά, Μπουχάν, Νικολόπουλος, Κουτσοσπύρος, Σιαλμάς, Ιωάννου.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Χάχαλης, Κυβελίδης, Ακπαρίδης, Χουρτάδο, Πάνου, Καραγιάννης, Χρυσάφης, Γεννιτσαρίδης (35' Λουμπαρδέας), Τόμαζιτς, Κορδονούρης, Χρόνης.
Έπαιξαν και οι: Δρακόπουλος, Δαμιανίδης, Ντίνας, Αποστολίδης, Λαμπρόπουλος, Μαγκαφάς, Ζαχαράτος, Κουσκουνάς, ενώ δοκιμάστηκαν και 2 Λετονοί.

* Το "παρών" στο γήπεδο έδωσαν Χριστοβασίλης, Κούγιας και Αρβανιτίδης, καθώς και 100 περίπου φίλαθλοι των δύο ομάδων.

* Εκφράζονται φόβοι για σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο του Σενόνε, ο οποίος επέστρεψε στα Γιάννενα προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Δικαιώθηκε ο Μιχαλόπουλος

Στο μεταξύ, ο Ηλίας Μιχαλόπουλος δικαιώθηκε από το δικαστήριο για την προσφυγή που είχε κάνει κατά του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος με τη σειρά του αναμένεται να κάνει έφεση και το... σήριαλ θα συνεχιστεί.

Ο μέσος του συλλόγου των Ιωαννίνων είχε καταθέσει προσφυγή εδώ και δύο μήνες, αλλά λόγω και της απεργίας των δικηγόρων η περίπτωση του έχει καθυστερήσει πάρα πολύ. Υπενθυμίζουμε πως ο νεαρός άσος από τότε που κατέθεσε προσφυγή δε συμμετέχει στις εκδηλώσεις ης ομάδας και γυμνάζεται μόνος του.

Πλέον, ο ΠΑΣ αναμένεται να καταθέσει έφεση και τόσο ο Μιχαλόπουλος όσο και οι διοικούντες των Ηπειρωτών θα περάσουν και πάλι την πόρτα του δικαστηρίου. Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, κ. Βήττας, είχε καταστήσει σαφές πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θα προσφύγει στη FIFA αν δε δικαιωθεί στα ελληνικά δικαστήρια.

Στην ΕΤ3 η κλήρωση της Β’ Εθνικής

Έκλεισε η τηλεοπτική κάλυψη της κλήρωσης του πρωταθλήματος Β' Εθνικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23 Αυγούστου και θα καλυφθεί από την ΕΤ3. Η συμφωνία έκλεισε μετά από επικοινωνία του Σπύρου Καλογιάννη με τη διοίκηση του καναλιού, η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα διεξαχθεί σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας, ενώ πλέον μένει να διαπιστωθεί και το τι θα συμβεί με την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων της κανονικής περιόδου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με κανένα κανάλι, αφού και το ενδιαφέρον είναι περιορισμένο. Θυμίζουμε ότι για τα Play Off, τα δικαιώματα μετάδοσης διατηρεί για μια ακόμη σεζόν το Conn-X ΤV.