Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

"Φουλάρει" για Πάντο ο ΠΑΣ












Με ιδιαίτερη ικανοποίηση δέχτηκαν στα Γιάννενα την αποδέσμευση του Τάσου Πάντου από τον Ολυμπιακό, καθώς παραμένει ο πρώτος τους στόχος για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Χριστοβασίλης προγραμματίζει συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή, στον οποίο ο ΠΑΣ προτίθεται να καταθέσει ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση, ικανή να ανταγωνιστεί εκείνες που σίγουρα θα του γίνουν από ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Προσύμφωνο με Άρη ο Καζναφέρης

Στο μεταξύ, προσύμφωνο με τον Άρη έχει υπογράψει ο Κώστας Καζναφέρης, που σημαίνει ότι, είτε τώρα είτε τον Ιανουάριο θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ιδιαίτερα χολωμένοι με την απόφαση του παίκτη, στον οποίο είχαν προτείνει ανανέωση συμβολαίου με καλύτερους όρους απ’ αυτό που έχει τώρα.

Η αποχώρηση Καζναφέρη ίσως διευκολύνει την επιστροφή του Ρόβα στον ΠΑΣ, αλλά κατά βάση τα δύο θέματα δεν μπορούν να συνδεθούν απόλυτα. Αν, πάντως, ο "Κάζνα" δεν αποχωρήσει τώρα, από τον ΠΑΣ Γιάννινα δείχνουν διάθεση να μην τον αξιοποιήσουν και να τον αφήσουν να προπονείται ατομικά!

Από την άλλη, ο Ρόβας μπορεί να "κόπηκε" από την αποστολή του Άρη που βρίσκεται ήδη στη Γερμανία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί μνηστήρες που "ερίζουν" για την απόκτησή του.

Κοντά σε Καγκιούζη

Ενδιαφέρον για τον Χρήστο Καγκιούζη που έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό Αστέρα φέρεται να έχει δείξει ο ΠΑΣ Γιάννινα,κάτι που επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, ο οποίος παραδέχτηκε ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Μέχρι να έρθει, πάντως, ο Ντεμόλ στα Γιάννενα δεν πρόκειται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στα μεταγραφικά.

Αναβλήθηκε η έφεση για Μιχαλόπουλο

Λόγω της απεργίας των δικηγόρων αναβλήθηκε η σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης Αστέρα Τρίπολης και Μιχαλόπουλου σε δεύτερο βαθμό από την δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Χαρτοπόλεμος!


















Ένα ακόμα εξώδικο προστέθηκε στα όσα ανταλλάσσουν τον τελευταίο καιρό Χριστοβασίλης και Κούγιας.

Αυτή τη φορά, πάντως, ο πρώην μεγαλομέτοχος είναι πολύ σκληρός στις εκφράσεις του τόσο προς τον κ. Χριστοβασίλη όσο και προς το νομικό σύμβουλο Γιώργο Βήτα, ενώ απευθύνεται και με διάφορους χαρακτηρισμούς σε σύνδεσμο οργανωμένων φιλάθλων. Μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

"...Ανέγνωσα το περιεχόμενο της από 8/6/2010 εξωδίκου απαντήσεως και προσκλήσεώς σου, το οποίο φαντάζομαι λόγω του κωμικού περιεχομένου του, δεν το υπογράφεις ούτε εσύ, ούτε ο γνωστός για τις γλαφυρές ανακοινώσεις του μετά από άτυχες στιγμές δικηγόρος σου…

• Ξέρεις πολύ καλά ότι αναγκάσθηκα να σου πουλήσω τις μετοχές μου, γιατί είχα σιχαθεί τους αληταράδες, οι οποίοι συνδιοικούν μαζί μ’ εσένα την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966.

• Αναγκάστηκα να σου πουλήσω την ομάδα, παρά το ότι ήσουν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηλυσιακός, η οποία την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος "έστησε" το παιχνίδι με την ΠΑΕ Πανθρακικός, αφού έβαλες 9 αναπληρωματικούς και στέρησες απ’ την ομάδα μου την τίμια άνοδο στη Super League…

• Τότε δεν μπορούσα να πιστέψω ότι μπορεί εσύ να κάνεις τέτοια πράγματα, γιατί με είχε παραπλανήσει η εξωτερική σου εμφάνιση και το καλοκάγαθο ύφος…

• Όπως θυμάσαι λοιπόν γιατί φαίνεται τα έχεις ξεχάσει και εσύ και ο ανάγωγος και αμετροεπής δικηγόρος σου που ποτέ δεν είχε το θάρρος να βάλει την υπογραφή του κάτω απ’ το εξώδικο που μου απέστειλες σου πούλησα τις μετοχές μου και μια έτοιμη ποδοσφαιρική ομάδα…

• Συμφώνησες και ποτέ δεν ήταν δική μου πρόταση, αλλά με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, γιατί δεν είχες δυνατότητα να εκδώσεις εγγυητικές επιστολές για το σύνολο του ποσού, μου κάλυψες μόνο το 1/3 του τιμήματος…

• Λυπάμαι γιατί ήρθα σ’ αυτή τη δύσκολη θέση να αναφέρω πράγματα που δεν επιθυμούσα…

• Η προσφυγή μου στα δικαστήρια όχι μόνο θα με δικαιώσει αλλά θα δημιουργήσει και τεράστιο πρόβλημα στην ύπαρξη της ΠΑΕ, αφού θα είναι αδύνατο να εξασφαλίσει την αδειοδότηση τόσο απ’ την ΕΕΠ όσο και από την Ε.Α. της ΕΠΟ…"

Εν κατακλείδι, ο κ. Κούγιας ζητεί εντός 7 ημερών να αναγνωριστεί η οφειλή που υπάρχει προς το πρόσωπό του και να του παραδοθούν εγγυητικές επιστολές ή επιταγές που θα καλύπτουν το υπόλοιπο της αγοράς της ΠΑΕ, ειδάλλως θα σφραγίσει τις εγγυητικές επιταγές.