Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Τα βρήκε με τον Κούγια ο Χριστοβασίλης


Ο Γιώργος Χριστοβασίλης ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξη Κούγια, αναφορικά με την αγοραπωλησία της ΠΑΕ, το νυν αφεντικό της Παναχαϊκής παραιτήθηκε από τα ασφαλιστικά μέτρα και έτσι ο «Αγιαξ» μπορεί να αποκτήσει ή να παραχωρήσει ποδοσφαιριστές τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

ΠΑΕ ΟΦΗ: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των μετόχων


Η επιτακτική ανάγκη εξασφάλισης ενός ποσού που θα πλησιάζει το 1,5 εκατ. ευρώ μέσα στο επόμενο δίμηνο ήταν το θέμα που κυριάρχησε στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ. Το συγκεκριμένο ποσό θα πρέπει να συγκεντρωθεί είτε από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ύψους 1.754.000 ευρώ είτε από την πώληση των αδιάθετων μετοχών.

Σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα


Σε φουλ ρυθμούς εξελίσσεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα.

Ορισμός διαιτητών Football League για τη 16η αγωνιστική


Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες των πρωταθλημάτων ΟΠΑΠ Football League 2010-11 στις 5/1/2011 στη 16η αγωνιστική.

Εκτός αποστολής ο KEITA στον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα


Δήλωση ΠΑΕ/ΤΑΠ για έκτιση ποινών των ποδοσφαιριστών σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα:

Πρόγραμμα 16ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Το αναλυτικό πρόγραμμα της 16ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της  FOOTBALL LEAGUE είναι:

Στον Πανθρακικό ο Μπουτζίκος


Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Μπουτζίκου για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Μπουτζίκος: "Θα συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων".

Με κοινοτικό διαβατήριο επέστρεψε ο Σενόνε. Κλείνει Κωστάκη ο ΠΑΣ


Σχεδόν 6 μήνες μετά τον τραυματισμό του, επέστρεψε σήμερα στα Γιάννενα και στις προπονήσεις ο Ουρουγουανός μέσος Νίκολας Σενόνε, ο οποίος στο μεσοδιάστημα κατάφερε να βγάλει και κοινοτικό διαβατήριο (ισπανικό), οπότε λύνεται και το πρόβλημα στις θέσεις ξένων που θα δημιουργούταν.
Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως, είναι ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν είχε μείνει σε αγωνιστική απραξία, αλλά είχε προλάβει να κάνει 6 ματς σε ομάδα μικρής κατηγορίας της χώρας του, οπότε γύρισε έτοιμος σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό.