Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ξεκινάει η Football League στην ΕΤ3!












Με δύο επιπλέον τηλεοπτικές μεταδόσεις από την ΕΤ3 εμπλουτίζεται το πρόγραμμα της Football League, καθώς το τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης «ξεκόλλησε» τις διαδικασίες με τον ΟΠΑΠ και ανέλαβαν από κοινού το κόστος. Βεβαίως, παραμένει στην τηλεοπτική κάλυψη αγώνων της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας το CONN-X TV, που θα μεταδίδει κι εκείνο έναν αγώνα κάθε εβδομάδα.

Η πρεμιέρα των μεταδόσεων της ΕΤ3 γίνεται το Σάββατο (13/11) με το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι του «Ελ Πάσο» ανάμεσα στην Καλλιθέα και τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο θα αρχίσει στις 15:00. Το δεύτερο ματς που θα δείξει η ΕΤ-3 θα γίνει τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου στις 18:00 και θα είναι το Εθνικός-Λεβαδειακός. Το CONN-X TV κράτησε ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής, αυτό ανάμεσα σε ΟΦΗ και Δόξα Δράμας, που θα γίνει τη Δευτέρα στις 16:00.

Τέλος, η ΕΤ3 θα έχει ενότητα για τη Football League στη δευτεριάτικη εκπομπή «Σπορ στο 3» που παρουσιάζει ο Γιώργος Τραπεζανίδης. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Σάββατο 13 Νοεμβρίου, ώρα 15:00
Καλλιθέα-ΠΑΣ Γιάννινα (ΕΤ3)
Παναιτωλικός-Εθνικός Αστέρας
Πανθρακικός-Θρασύβουλος
Ιωνικός-Πιερικός
Διαγόρας-Αγροτικός Αστέρας
Ηλιούπολη-Τρίκαλα

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου
Αν. Καρδίτσας-Βέροια (15.00)
ΟΦΗ-Δόξα Δράμας (16.00, CONN-X)
Εθνικός-Λεβαδειακός (18.00, ET3)

Η βροχή ματαίωσε το φιλικό

Η καταρρακτώδης βροχή που πέφτει από το πρωί στα Γιάννενα είχε ως αποτέλεσμα να ματαιωθεί το προγραμματισμένο φιλικό του ΠΑΣ με τον Θεσπρωτό, ενώ οι παίκτες του «Άγιαξ της Ηπείρου» το πρωί έκαναν ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο και το απόγευμα θα προπονηθούν σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα.

Από εκεί και πέρα, ο Στεφάν Ντεμόλ καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα με την Καλλιθέα χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πολ Κεϊτά, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Σιαλμά, ο επιθετικός του ΠΑΣ συνεχίζει τη θεραπεία του προκειμένου να ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι παρακινδυνευμένη οποιαδήποτε πρόβλεψη για το αν τελικά θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με την Καλλιθέα.