Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Διαψεύδει η ΠΑΕ για Κουτσόπουλο














Παρ' ότι το ρεπορτάζ συνέκλινε στην άποψη ότι ο Κουτσόπουλος θα είναι η 7η μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα, η "κυανόλευκη" ΠΑΕ το διαψεύδει κατηγορηματικά.

Σήμερα το πρωί ο υπεύθυνος τύπου, Χρήστος Λεμονιάς, για λογαριασμό της ΠΑΕ διέψευσε την είδηση που έκανε το γύρο της Ελλάδας μέσω εφημερίδων και site σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι "ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι υπερπλήρης στην αριστερή πτέρυγα".

Ικανοποιημένος ο Ντεμόλ

Από εκεί και πέρα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και βάρη περιλάμβανε η σημερινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα στο Ελατοχώρι, με τον Στεφάν Ντεμόλ να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το πάθος που επιδεικνύουν στις προπονήσεις οι παίκτες.

Στο μέτωπο των τραυματιών οι Παππάς και Βαγγελής έκαναν αποθεραπεία. Η απογευματινή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 18:00 και θα περιλαμβάνει τακτική, τεχνική και τελειώματα φάσεων.

Κοντά σε Κουτσόπουλο ο ΠΑΣ














Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός παίκτη με μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προ των πυλών του "Άγιαξ της Ηπείρου" βρίσκεται ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος, που το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν στον ΑΠΟΕΛ, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Πανιώνιο και Ατρόμητο.

Ο Κουτσόπουλος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και σε συνδυασμό με την πρόθεση του Ντεμόλ, όπως τουλάχιστον διαφαίνεται από τις πρώτες προπονήσεις, να προωθήσει τον Βάντερσον στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, ο ΠΑΣ φαίνεται πως βρήκε τον άνθρωπο που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνάς του.

Το who is who

Ο Κουτσόπουλος γεννήθηκε στις 2/2/1980 στην Καρδίτσα και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Σοφάδων. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Νάουσα και την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ το 2000 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Α' Εθνική ως παίκτης του Πανηλειακού. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Γ' Εθνική με το Λεωνίδιο, για να έρθει το καλοκαίρι του 2001 το μεγάλο άλμα και η υπογραφή συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ.

Στο "Δικέφαλο του Βορρά" δεν είχε τον πρώτο χρόνο συμμετοχές στο πρωτάθλημα καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Με την αποχώρηση του Σερβοέλληνα τεχνικού όμως και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο Κουτσόπουλος καθιερώνεται ως ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας και συμμετέχει στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος του 2003.

Κατά τον πρώτο γύρο της περιόδου 2005/06 τίθεται εκτός πλάνων στο "Δικέφαλο" και τον Ιανουάριο του 2006 μεταγράφεται στον Πανιώνιο, βοηθώντας στην επίτευξη του στόχου εκείνης της χρονιάς που ήταν η παραμονή στην Α' Εθνική. Τον Μάιο του 2009 μεταγράφηκε στον Ατρόμητο και τον Γενάρη του 2010 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ.

Όπως όλα δείχνουν, ο Κουτσόπουλος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΣ και τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στο Ελατοχώρι προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Επέκτεινε το συμβόλαιό του ο Τζάνης

Στο μεταξύ, για ακόμα τρία χρόνια θα είναι παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα ο Χρήστος Τζάνης, αφού αποφασίστηκε η πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Θεσπρωτού μέσου. Ο Τζάνης είχε συμβόλαιο ως τις 31/12/2011 και πλέον αυτό το συμβόλαιο στάλθηκε στην ΕΠΟ για λύση και υπογράφηκε το νέο με διάρκεια ως τον Ιούνιο του 2013.

Ενοχλήσεις ο Κεϊτά

Ασκήσεις τεχνικής, τακτικής και δίτερμα περιλάμβανε την Τρίτη η απογευματινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα στο Ελατοχώρι. Στον κανονικό ρυθμό του προγράμματος μπήκε και ο Χρήστος Τζάνης, ο οποίος ξεπέρασε κάποιες ενοχλήσεις που είχε στο πόδι.

Προς το τέλος της προπόνησης ο Κεϊτά ένιωσε ενοχλήσεις, ωστόσο η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ώρες. Από εκεί και πέρα, ο Λάμπρος Βαγγελής μπήκε στο στάδιο των ασκήσεων που αφορούν την ενδυνάμωση του γονάτου του. Θεραπεία ακολούθησε ο Κώστας Παππάς και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο.