Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Aυτοδιασυρμός της ΕΠΟ με τις αδειοδοτήσεις!


Παράταση μίας εβδομάδας πήρε η απόφαση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναφορικά με την τήρηση των κριτηρίων αδειοδότησης ή μη.

Δεύτερο "όχι" από Football League στην ΕΠΟ


Το ΔΣ της Ένωσης Football League - Football League 2 αποφάσισε ομόφωνα να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της ΕΠΟ να τροποποιήσει το καταστατικό της, ώστε να μην ισχύσει για φέτος η διαδικασία της αδειοδότησης για τις ομάδες της Football League που θ' ανέβουν στη Σούπερ Λίγκα.

Επιστροφή Μπακαγιόκο


Την πρόθεσή του να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό του ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, μέσω επικοινωνίας που είχε με τον Γιώργο Χριστοβασίλη.

"Όχι" Φούτμπολ Λιγκ στο αίτημα για ΟΦΗ!


Ήδη η Σούπερ Λίγκα απάντησε αρνητικά στο ερώτημα της ΕΠΟ να μην ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις για τις ομάδες της Football League που θα διεκδικήσουν την άνοδο μέσω των πλέι οφ και επί της ουσίας να ακυρωθούν όλες οι αποφάσεις επί του θέματος που έχουν ληφθεί από θεσμικά όργανα και επιτροπές. 

Η "μάχη" του ΟΦΗ σε ΕΠΟ και ΕΠΑΕ


Με μαζική εκπροσώπηση τόσο από μέλη της ΠΑΕ όσο και του Ερασιτέχνη ο ΟΦΗ θα δώσει "μάχη" στην Αθήνα την Παρασκευή (1/7) στα δύο συμβούλια, της ΕΠΑΕ και τις ΕΠΟ, τα οποία θα κρίνουν κατά πολύ το μέλλον του.

Περιμένουν και ελπίζουν στην ΑΕΛ


Οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΛ έχουν παγώσει, η προετοιμασία μετατέθηκε κάποιες ημέρες αργότερα και οι φίλοι της ομάδας ανησυχούν. Οι βυσσινί ωστόσο περιμένουν κάποιο καλό νέο...

ΠΑΣ: Νέο ξεκίνημα σήμερα


Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα το βράδυ Παρασκευή (20.00) θα έχουν την πρώτη τους συγκέντρωση ενόψει της νέας χρονιάς που θα τους βρει στην Superleague.