Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Αναλυτικά η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2


Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:  

Απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΣ για τον αγώνα με Εργοτέλη – Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα του Κούγια για 2 μήνες


Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της πρωτόδικης απόφασης για την χρηματική ποινή που του επιβλήθηκε στον αγώνα κυπέλλου με τον Εργοτέλη. Ο ΠΑΣ είχε τιμωρηθεί με ποινή 26.250 € για τα πανό που ανέρτησαν οι φίλαθλοι του.

Αναλυτικά η απόφαση:

2 αγωνιστικές και 105.000 ευρώ το πρόστιμο για τον ΠΑΣ...


Γνωστοποιήθηκε πριν από λίγο στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα η τιμωρία της ομάδας για το συμβάν της εισόδου οπαδού στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Η πρωτόδικη τιμωρία είναι 2 αγωνιστικές τιμωρία έδρας και 105.000 ευρώ πρόστιμο. 

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: 2-3 – Ματς για γερά νεύρα (+Video)


Ιστορική πρόκριση της ΑΕΚ με ιστορικό γκολ!!

Η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει την πρόκριση με 1-3 αλλά η παιδική έξοδος του Καρνέζη στο 98' στην απ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μίτσελ από το κέντρο διαμόρφωσε το τελικό 2-3 και έστειλε την Ένωση στην επόμενη φάση. Ντού από τους οπαδούς στο 1-3 και πανηγύρια στο 2-3!

Σχέδιο αποπροσανατολισμού ήταν;


Απορούσαμε κι εμείς, τόση «μαύρη προπαγάνδα» αυτός ο ΟΦΗ. Τόσο πολύ έχει στηρίξει την άνοδό του σε 3 βαθμούς που ίσως να έπαιρνε στα χαρτιά, αν κέρδιζε εκείνη την έρμη την ένσταση; Το σχέδιο αποκαλύφθηκε. Στόχος ήταν ο αποπροσανατολισμός των οπαδών του γι' αυτά που θα ακολουθούσαν.

ΟΦΗ: Φουλ επίθεση κατά της λίγκας

Ο ΟΦΗ του Μαχλά εξαπέλυσε δριμύτατο κατηγορώ
στη Football League του Καλογιάννη

Αυτό ήταν. Πλέον ο «πόλεμος» χοντραίνει στη Football League και από τα χαρακώματα περνάμε στις κατά μέτωπο επιθέσεις.

Εθνικός: Εικόνα διάλυσης, με εννιά η προπόνηση


Η αποχή της Τρίτης φαίνεται ότι δεν... ίδρωσε το αυτί της διοίκησης του Εθνικού και μοιραία η χθεσινή εικόνα στο Ελληνικό παρέπεμπε σε ομάδα υπό διάλυση. Η απόφαση των ποδοσφαιριστών για ανοιχτή προπόνηση, ήτοι κατ' επιλογή, οδήγησε στην πραγματοποίηση προγράμματος με μόλις εννιά!

Βέροια: Παντελίδης ή Καμπερίδης


Η αναζήτηση του διαδόχου του Σούλη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας συνεχίζεται και στη «βασίλισσα» ευελπιστούν ότι μέχρι αύριο θα έχουν καταλήξει στον «εκλεκτό».

Football League: Κλήθηκε σε απολογία για την Πέμπτη (3/2/2011) ο ΠΑΣ


Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη  03/02/2011 και ώρα 10:00 τις παρακάτω ΠΑΕ / ΤΑΠ και φυσικά πρόσωπα: