Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Τζημόπουλος διετίας












Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και επίσημα από σήμερα ο Θέμης Τζημόπουλος, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 25χρονο μέσο, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί το Σάββατο και με τον Φουρτάδο, στο περιθώριο του φιλικού με τον Άρη στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. (γενική είσοδος 10 ευρώ). Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Θεμιστοκλή Τζημόπουλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια". Ο Τζημόπουλος, μετά την υπογραφή των συμβολαίων, μίλησε στο επίσημο site του συλλόγου για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του:

"Είναι ένα βήμα στην καριέρα μου η μεταγραφή μου στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν ότι με ήθελαν πολύ. Ήρθα σε ένα οργανωμένο σύλλογο που έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την επιστροφή στη Super League.

Εγώ από την πλευρά μου θα βάλω τα δυνατά μου προκειμένου μαζί με τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο να πετύχουμε το μεγάλο μας στόχο. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε με τη βοήθεια πάντα και του κόσμου μας, ο οποίος θα είναι ο δωδέκατος παίκτης".

Το who is who

Ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος γεννήθηκε στις 20/11/1985 στην Κοζάνη. Έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, ωστόσο μπορεί να παίξει εξίσου καλά και ως στόπερ.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Ακράτητο τη σεζόν 2003-04, ενώ έμεινε στην ομάδα των Λιοσίων μέχρι και το 2006. Επόμενος σταθμός του ήταν η Βέροια, όπου παρέμεινε μέχρι το 2009, ενώ στο διάστημα αυτό φόρεσε και τη φανέλα της Κέρκυρας. Την περσινή σεζόν ανήκε στο έμψυχο δυναμικό του Εθνικού Αστέρα.

Προς Τρίπολη οδεύει ο Μιχαλόπουλος














Ελεύθερος έμεινε από τον ΠΑΣ ο Ηλίας Μιχαλόπουλος και το "φλερτ" του Ιουνίου με τον Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να καταλήξει, έστω και καθυστερημένα, σε γάμο.

Στην Τρίπολη δεν έχουν διαγράψει από τη μεταγραφική ατζέντα τους τον Ηλία Μιχαλόπουλο, την απόκτηση του οποίου είχαν βιαστεί να ανακοινώσουν τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, χωρίς ο ποδοσφαιριστής να έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι δύο ομάδες και ο ποδοσφαιριστής είχαν οδηγηθεί τότε στα δικαστήρια (κατόπιν σχετικής καταγγελίας του ΠΑΣ για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά), ωστόσο τόσο ο Αστέρας όσο και ο 25χρονος χαφ είχαν βγει "καθαροί" από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Η αντιδικία του Αστέρα με τον ΠΑΣ συνεχίζεται σε δεύτερο βαθμό και η απόφαση αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Εσχάτως, ο Μιχαλόπουλος έμεινε ελεύθερος, κερδίζοντας τη δικαστική διαμάχη με τον ΠΑΣ Γιάννινα και σύμφωνα με πληροφορίες θα υπογράψει στον Αστέρα (βάσει νόμου έχει το σχετικό δικαίωμα από τη στιγμή που εκκρεμούσε η υπόθεση της προσφυγής του) εφόσον οι Αρκάδες αθωωθούν και σε δεύτερο βαθμό στη διαμάχη τους με τον ηπειρωτικό σύλλογο.

Η υπόθεση αναμένεται σύντομα να τελεσιδικήσει και στην Τρίπολη εκφράζουν την πεποίθησή τους ότι θα είναι υπέρ τους, κάτι που θα ανοίξει έτσι το δρόμο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μιχαλόπουλου.

Προσφορά για αεροπορικές μετακινήσεις














Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας ήταν οι μετακινήσεις των ομάδων. Αεροπορική εταιρία έκανε πρόταση να αναλάβει τις μετακινήσεις με τα αεροπλάνα της σε πολύ συμφέρουσες τιμές και κυρίως χωρίς να ταλαιπωρούνται οι ομάδες, αφού αυτές θα γίνονται με πτήσεις τσάρτερ.

Ο ΠΑΣ θα γλιτώσει αρκετή ταλαιπωρία για τα ταξίδια προς Αθήνα, Ρόδο και Ηράκλειο, αφού θα πηγαινοέρχεται αεροπορικώς αν επιλέξει αυτή τη λύση, διαφορετικά θα ακολουθηθεί ο παραδοσιακός τρόπος μετακίνησης με αεροπλάνο ως την Αθήνα και επιστροφή με το λεωφορείο.

Δεδομένου ότι στα σχέδια του κ. Χριστοβασίλη είναι η αγορά μεταχειρισμένου λεωφορείου, το οποίο θα παρέχει αρκετές ανέσεις, το πιθανότερο είναι ότι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δε θα συγκινηθεί ιδιαίτερα από την πρόταση της αεροπορικής εταιρίας.

Στο Δ.Σ. συζητήθηκε και το θέμα της έλλειψης αδειών λειτουργίας στα γήπεδα που αγωνίζονται οι ομάδες Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας. Μόνο η Καρδίτσα και η Δόξα Δράμας εμφάνισαν χαρτιά με τα οποία οι Περιφέρειες αδειοδότησαν τα γήπεδα, τη στιγμή που υπήρχε η πρόταση να παραταθούν για ένα χρόνο ακόμα οι άδειες που είχαν δοθεί πέρυσι στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ο ΠΑΣ δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με το "Ζωσιμάδες" που είναι προδιαγραφών UEFA, ωστόσο δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε το ίδιο και για τη νέα εφορία Σταδίου, που σε πρόσφατη σύσκεψη που έγινε με τους ανθρώπους της ΠΑΕ έδειξε διάθεση να κρατήσει σκληρή θέση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε πρώτη φάση, πάντως, γίνονται διαβουλεύσεις να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση χωρίς να πάρει διαστάσεις η υφέρπουσα κόντρα.