Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

"Σκληρή" απάντηση Χριστοβασίλη στον Κούγια







"Σκληρή" ήταν η απάντηση του Γιώργου Χριστοβασίλη προς τον Αλέξη Κούγια στο εξώδικο που είχε αποστείλει ο δεύτερος προ ημερών.

Από την πλευρά του, ο κ. Χριστοβασίλης απαντάει λεπτομερώς, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του Κούγια και τον καλεί να του αναφέρει ονομαστικά ποιοι είναι εκείνοι στους οποίους χρωστάει, ενώ με σαφή ειρωνική διάθεση του προτείνει να πάρει εκείνος στην ομάδα παίκτες που διεκδικούν κλειστά συμβόλαια με αμοιβές 200.000 ευρώ το χρόνο.


Πολύ κακό για το τίποτα













Πολύς ντόρος για το... τίποτα φαίνεται πως έγινε στην περίπτωση του Αστέρα Τρίπολης και του Ηλία Μιχαλόπουλου.

Αμφότεροι απαλλάχτηκαν των κατηγοριών από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, που απέρριψε την καταγγελία του ΠΑΣ Γιάννινα, προφανώς επειδή δεν πείστηκε ότι υπήρξε κάποια παράβαση που αφορούσε παράνομη προσέγγιση του ποδοσφαιριστή από την πλευρά του Αστέρα Τρίπολης. Πλέον, εκκρεμεί η εκδίκαση της προσφυγής του Μιχαλόπουλου εναντίον του ΠΑΣ έτσι ώστε να μπει ένα τέλος στην υπόθεση αυτή.

Στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης από πλευράς ΠΑΣ παρέστησαν ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης και ο νομικός σύμβουλος Γιώργος Βήττας, δίχως να γίνει παράσταση πολιτικής αγωγής, καθώς εκδικάζεται αυτεπάγγελτα. Ο Αστέρας Τρίπολης εκπροσωπήθηκε από τους πληρεξούσιους δικηγόρους του Αργύρη Λίβα και Βασίλη Κοντοβαζαινίτη, ενώ παρόντες στο ακροατήριο ήταν ακόμα ο μεγαλομέτοχος του αρκαδικού συλλόγου Δημήτρης Μπάκος και ο πρόεδρος Γιώργος Μποροβήλος. Ο Ηλίας Μιχαλόπουλος εκπροσωπήθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Μηνά Λυσάνδρου, ενώ ως μάρτυρας στην υπόθεση κατέθεσε ο μάνατζερ Κίμων Κοκορόγιαννης.

Μετά την έκδοση της απόφασης ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, μιλώντας στην ιστοσελίδα arcadia-sports.gr δήλωσε: "Προτεραιότητά μας είναι να έχουμε άριστες σχέσεις με όλους τους συλλόγους. Νομίζω πως η παρεξήγηση λύθηκε οριστικά και θα φροντίσουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί στο μέλλον. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπούμε σε αντιπαράθεση με οποιαδήποτε ΠΑΕ ακόμα κι αν επρόκειτο για ποδοσφαιριστή όπως ο Μέσι. Δεν υποτιμώ τον Μιχαλόπουλο αλλά δεν είναι αυτός ο τρόπος που σκεφτόμαστε και ενεργούμε".

Σε ερώτηση, δε, για το αν ο Αστέρας ενδιαφερθεί εκ νέου για τον Μιχαλόπουλο σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος, απάντησε: "Εφόσον λυθεί οριστικά το θέμα με τα Γιάννενα και ο κύριος Βλάχος το επιθυμεί, τότε ναι, θα ασχοληθούμε και πάλι μαζί του".

Λύνει το συμβόλαιο ο "Ελέ"







Η επιστροφή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου από την Ιταλία επισπεύδει τις διαδικασίες λύσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΣ.

Αργά σήμερα το βράδυ αναμένεται ραντεβού στην Αθήνα μεταξύ Χριστοβασίλη- Ελευθερόπουλου ώστε να ενεργοποιηθεί η προφορική συμφωνία που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών και να λυθεί το συμβόλαιο του έμπειρου γκολκίπερ, η μεταγραφή του οποίου πέρυσι στον ΠΑΣ προκάλεσε τεράστια αίσθηση σε όλη την Ελλάδα.

Στο μεταξύ, ο ίδιος μιλώντας σήμερα στον Novasport FM επιβεβαίωσε ότι αποτελεί παρελθόν γι' αυτόν η ομάδα της Ηπείρου και μάλιστα πρόταξε ως κυριότερο λόγο της αποχώρησής του τα άθλια γήπεδα, λέγοντας ότι για την επόμενη επιλογή του θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο οι συνθήκες προπόνησης. Αναλυτικότερα για τη λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΣ, είπε:

"Έχουμε ξεκαθαρίσει αυτή την υπόθεση. Έχω ωραίες αναμνήσεις από τα Γιάννενα. Το μόνο πρόβλημα ήταν οι συνθήκες προπονήσεων, ύστερα από τόσα χρόνια στο Καμπιονάτο, μου ήταν πολύ δύσκολο. Τα παιδιά έβγαλαν αρκετά προβλήματα τραυματισμών, όπως και εγώ στο τέλος από την καταπόνηση που είχα στις προπονήσεις.

Στην Ελλάδα δουλεύεις κυρίως από ένστικτο ή από θέληση, ενώ στο ιταλικό πρωτάθλημα γνωρίζεις το λόγο που δουλεύεις και παίζουν με τα όριά σου. Στην επόμενη επιλογή μου θα παίξουν ρόλο οι συνθήκες, να ξέρω ότι υπάρχει ένα σωστό αθλητικό κέντρο και το μόνο σίγουρο που ξεχνάμε είναι το εξωτερικό. Αν δεν ήταν η κόρη μου, δε θα γυρνούσα στην Ελλάδα. Θα το κοιτάξω τι προτάσεις θα έχω στο τέλος του μήνα".

Επιβεβαίωσε ο Πλατανιάς για Πάγκαλο










Επίσημη πρόταση στον Πλατανιά Χανίων για την απόκτηση του Κώστα Πάγκαλου υπέβαλε η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας των Χανίων.

Ο 25χρονος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων Β' Εθνικής αλλά και της Σούπερ Λίγκας και η υπόθεση της απόκτησής του δεν είναι εύκολη. Πλην όμως και σύμφωνα με όσα είπε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ σε ραδιοφωνικό σταθμό των Χανίων, επίσημη πρόταση έχουν κάνει μόνο ο ΠΑΣ και ο Πανθρακικός. Ο Πάγκαλος έκανε πολύ καλή σεζόν φέτος με 30 συμμετοχές και 14 γκολ στο πρωτάθλημα και 2 συμμετοχές με ισάριθμα γκολ στο κύπελλο.

Προετοιμασία ΠΑΣ

Ο Βέλγος προπονητής του ΠΑΣ θέλει με την έναρξη της προετοιμασίας στο Ελατοχώρι Πιερίας, το roster της ομάδας (μεταγραφές), να έχει κλείσει.
Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο Στέφαν Ντεμόλ θα φέρει από το Βέλγιο, δύο ποδοσφαιριστές.
Ο ένας από αυτούς θα είναι τερματοφύλακας.

Ο πρόεδρος της ομάδας κάλεσε τους φιλάθλους να κάνουν υπομονή. Υπάρχει χρόνος τόνισε, να γίνουν τα πάντα. Ο ΠΑΣ στην Β΄ κατηγορία θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή. Θα γίνουν βελτιωτικά έργα στο Πανηπειρωτικό και στους Ζωσιμάδες.
Η πρώτη νέα συνάντηση του ΠΑΣ είναι στις 14 Ιουλίου και πιθανόν στις 24 Ιουλίου η ομάδα θα μεταβεί στο Ελατοχώρι Πιερίας για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.
Μικρή έως ελάχιστη ζήτηση έχουν τα εισιτήρια διαρκείας. Η διοίκηση πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με το επικοινωνιακό κομμάτι γιατί οι Γιαννιώτες φίλαθλοι είναι ιδιαίτερα πικραμένοι από τα ολέθρια λάθη και τις άσχημες συμπεριφορές της περσινής κακής περιόδου.


Σχολιανός