Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Παπαδόπουλος: "Η Βέροια άξιζε τη νίκη"


Η Βέροια έχασε στην έδρα της από το Διαγορά, αλλά ο τεχνικός της ¨βασίλισσας του βορρά" τόνισε ότι η ομάδα του ήταν εκείνη που άξιζε τη νίκη.

ΠΑΣ : Πάνοπλος για το "τρίποντο"

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στα Τρίκαλα, προκειμένου να παραμείνει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Παναιτωλικός: Μόνο νίκη στο Ελ Πάσο


Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (4/12) η αποστολή της ομάδας του Παναιτωλικού, που την Κυριακή (5/12, 15:00GR) αντιμετωπίζει στο Ελ Πάσο την Καλλιθέα, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Football League.

ΑΟΤρικάλων : Χωρίς έξι στα Γιάννενα


Με προβλήματα θα παραταχθούν τα Τρίκαλα στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του ΑΟΤ ο Γιώργος Βαζάκας.

ΟΦΗ : Πανέτοιμος για τη νίκη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Πανθρακικό, με την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου να θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο άτυχα αποτελέσματα

Βέροια- Διαγόρας 1-2 - (video)


Ο Διαγόρας συνέχισε την καλή του πορεία στο πρωτάθλημα της Football League. Η ομάδα της Ρόδου επικράτησε με 2-1 της Βέροιας εκτός έδρας για την 12η αγωνιστική και πλησίασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η Βέροια έχασε πέναλτι με τον Σαϊτιώτη.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία - Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα


Υπό καταρρακτώδη βροχή ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αυριανό αγώνα κόντρα στα Τρίκαλα.
Η ομάδα εμφανίζεται πανέτοιμη για να επιστρέψει και πάλι στις νίκες προκειμένου να συνεχίσει να κατέχει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Football League. Ο Στεφάν Ντεμόλ για τον αυριανό αγώνα συμπεριέλαβε στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Κηπουρός, Σικαλιάς, Ντάσιος, Βάντερσον, Μιχαήλ, Πάντος, Κώτσιος, Στάθης, Κειτά, Τζημόπουλος, Ντε Βινσέντι, Βαγγελής, Κυριάκος, Σκούφαλης, Μπακαγιόκο, Τζάνης, Φουρτάδο, Σιαλμάς και Κουτσοσπύρος. Εκτός αποστολής έμεινε ο Πάρης Ανδράλας ο οποίος είναι τιμωρημένος και ο Εστεμπάν Μπουχάν ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Είναι καιρός να επιστρέψει στις νίκες ο πρωτοπόρος ΠΑΣ


Την ομάδα των Τρικάλων θα υποδεχτεί αύριο Κυριακή στις 3 το μεσημέρι ο ΠΑΣ στο στάδιο «Ζωσιμάδες» με στόχο τη νίκη και μόνο αυτή.

Εκτίμηση αγώνα : ΒΕΡΟΙΑ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ


ΒΕΡΟΙΑ: Την πρώτη εντός έδρας νίκη έπειτα από τέσσερα στραβοπατήματα θα διεκδικήσει η «βασίλισσα του βορρά» για να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις και να πλησιάσει την εξάδα. Η αλλαγή προπονητή και η έλευση του Σούλη Παπαδόπουλου έχει φέρει άλλον αέρα και οι «κυανέρυθροι» αισιοδοξούν ότι θα πάρουν τη βαθμολογική ανάσα.

Σύννεφα στον ΟΦΗ


Ο Μανόλης Μονιάκης μένει, ο Λάμπρος Χούτος δεν έρχεται. Οι επαφές του προέδρου του ΟΦΗ Νίκου Μαχλά με τους δύο ποδοσφαιριστές είχαν αντίθετο αποτέλεσμα, όμως, η αλήθεια είναι ότι οι Κρητικοί πέτυχαν τον βασικό σκοπό τους.

Πιερικός: Πρόβλημα με Γιαζιτζόγλου


Με τον Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου να αποχωρεί πριν την ολοκλήρωση της προπόνησης εξαιτίας μιας ενόχλησης που ένιωσε, συνεχίστηκε την Παρασκευή (3/12) η προετοιμασία του Πιερικού για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής (5/12, 15:00) κόντρα στον Λεβαδειακό.

Για το διπλό στη Βέροια ο Διαγόρας

Oλοκληρώθηκε την Παρασκευή (5/12) η προετοιμασία του Διαγόρα ενόψει του σαββατιάτικου (4/12, 15:00GR) εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Βέροια.

Σούλης: «Ξέρω καλά τον Διαγόρα»


Το ξεκίνημα της σεζόν τον βρήκε στον πάγκο του Διαγόρα της Ρόδου. Τα πράγμα ήρθαν έτσι και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την ομάδα της οποίας έκανε τον καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό. Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι προπονητής της Βέροιας και ξέρει καλύτερα από τον καθένα πώς να «χτυπήσει» την πρώην ομάδα του.