Σάββατο, 30 Απριλίου 2011

Εκτός από αδειοδοτήσεις έχει και μπάλα!


Στο περιθώριο των υποθέσεων των αδειοδοτήσεων η Football League επιστρέφει με την 32η αγωνιστική. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δοκιμάζεται κόντρα στη Δόξα Δράμας ψάχνοντας ένα ακόμα τρίποντο που θα τον φέρει μια ανάσα από την Σούπερ Λίγκα. Παράλληλα ο Παναιτωλικός δοκιμάζεται εκτός έδρας με τον Εθνικό. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων.

Πρώτο «όχι» σε ΟΦΗ, Δόξα Δράμας!


Η εισήγηση για τους φακέλους που κατέθεσαν ο ΟΦΗ και η Δόξα Δράμας ήταν –όπως αναμενόταν- αρνητική, ενώ ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός και Λεβαδειακός φαίνεται να «καθαρίζουν». Την Παρασκευή οι αποφάσεις και για τις εννέα ομάδες που διεκδικούν το δικαίωμα να αγωνίζονται του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα.

Πρόγραμμα 32ης Αγων. του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Το αναλυτικό πρόγραμμα της 32ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της  FOOTBALL LEAGUE είναι:

Χωρίς τρεις στην Δράμα ο ΠΑΣ


Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Δόξα στην Δράμα, με τους Σιαλμά, Στάθη και Κυριάκο να μένουν εκτός αποστολής.

Επίτιμο μέλος του ΠΑΣ ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος


Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γεώργιος Χριστοβασίλης, βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, όπου και είχε συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, οποίος ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος της ομάδας της Ηπείρου.

Aγωνία για 5 ομάδες της Football League


Oλοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα ελέγχου των φακέλων των ομάδων της Football League.

ΕΠΟ: Την Δευτέρα η απόφαση για τους φακέλους


Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ εξέτασε τους φακέλους που κατέθεσαν οι ΠΑΕ της Football League και η απόφαση θα ανακοινωθεί την προσεχή Δευτέρα.

ΕΠΟ: Προθεσμία μέχρι την Δευτέρα


Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ εξέτασε τον φάκελο της Βέροιας και της έδωσε παράταση μέχρι την Δευτέρα ώστε να διορθώσει κάποιες ελλείψεις.

ΟΦΗ: Προς απόρριψη ο φάκελος


Δύσκολα θα δώσει η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ την άδεια στον ΟΦΗ να αγωνιστεί στα πλέϊ οφ και οι άνθρωποι του συλλόγου ετοιμάζονται για έφεση.

Κινδυνεύουν άλλες τρεις ομάδεςΜετά τον Ιωνικό και τον Εθνικό, πληροφορίες αναφέρουν πως άλλες τρεις ομάδες της Football League έχουν πρόβλημα τις φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες. Ακόμη μεγαλύτερο το πρόβλημα στην Football League 2.