Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Σύνθημα νίκης












Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει της δευτεριάτικης (11/10, 19.00) αναμέτρησης με τον Πιερικό στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Στόχος των "κυανόλευκων", μετά την ισοπαλία του Ευόσμου, η επιστροφή στις επιτυχίες, με τον Στεφάν Ντεμόλ να προορίζει τον Κυριάκο για αντικαταστάτη του Μπουχάν στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας αλλά και στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα.

Διπλή προπόνηση

Οι παίκτες προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Π.Ε.Α.Κ.Ι, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αρκετό τρέξιμο, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, έκρηξης και γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα το βάρος έπεσε σε ασκήσεις τακτικής και το καθιερωμένο δίτερμα.

Το ευχάριστο για τον Στεφάν Ντεμόλ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει- πλην του Μπουχάν- κανένα πρόβλημα τραυματισμού, με τον Αργεντινό να μένει στα "πιτς" για περίπου δύο μήνες μετά τη ρήξη οπίσθιου χιαστού που υπέστη στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα.

Επέλεξαν τη θεραπεία

Στο δίλημμα χειρουργείο ή αγωγή για τον Εστέμπαν Μπουχάν η μπίλια έκατσε στη δεύτερη επιλογή.

Ύστερα από πολύωρες συσκέψεις των μελών του ιατρικού επιτελείου, αλλά και τη γνώμη την οποία πήρε ο ίδιος ο Αργεντινός χαφ από δικό του γιατρό στο εξωτερικό, αποφασίστηκε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τη ρήξη στον οπίσθιο χιαστό με θεραπεία και όχι με επέμβαση που θα τον κρατούσε ουσιαστικά εκτός γηπέδων για όλη τη χρονιά.

Ο Μπουχάν, λοιπόν, θα μπει σε εντατικό πρόγραμμα και έπειτα από ενάμιση μήνα θα φανούν τα αποτελέσματα, με την ελπίδα να γυρίσει τον Δεκέμβρη.

Ο ΠΑΣ πάει... σχολείο!












Το πετυχημένο πρόγραμμα επίσκεψης ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα σε σχολεία της πόλης, πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι, εφαρμόστηκε για δεύτερη φορά.

Οι Τάσος Πάντος και Βάντερσον Σκαρντοβέλι, συνοδευόμενοι από τον Σύμβουλο Marketing κ. Γιάννη Πεπονά και την Υπεύθυνη Marketing, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κ. Μαίρη Πεζοδρόμου, επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι το 27ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης. Οι δύο ποδοσφαιριστές μοίρασαν εισιτήρια για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Πιερικό, ενώ υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μαθητές-φίλους της ομάδας.

Οι νικητές του διαγωνισμού πέναλτι

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τους νικητές στον πρώτο διαγωνισμό χτυπήματος πέναλτι. Αναλυτικά, νικητές ήταν οι κ.κ.
1. Πέτρος Πέτρου
2. Παναγιώτης Μιάρης
3. Παναγιώτης Γκαρτζονίκας
4. Βίκτωρας Παπασπύρου
5. Χαράλαμπος Κασκάνης.

Οι νικητές του συγκεκριμένου διαγωνισμού παρέλαβαν τα δώρα τους από το κατάστημα της "Expert" (Κάτσαρη 20).

Για τον αγώνα με τον Πιερικό το Τμήμα Marketing της ΠΑΕ ενημερώνει ότι θα ακολουθηθεί η εξής διαδικασία για το διαγωνισμό: εσωτερικά όλων των θυρών θα υπάρχουν εκπρόσωποι της χορηγού εταιρείας, στις οποίες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι θέλουν να λάβουν μέρος. Μόνο όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα εισέλθουν περιμετρικά του γηπέδου και ονομαστικά θα καλούνται να λάβουν μέρος στη διαδικασία.

Η ΠΑΕ σε συνεργασία με την "Expert" ετοιμάζουν στο τέλος του πρωταθλήματος ειδική εκδήλωση για τους νικητές όλων των διαγωνισμών με πολλά δώρα και happenings.