Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Ανανέωσε ο Κώτσιος












Στο δυναμικό του ΠΑΣ Γιάννινα έως τον Ιούλιο του 2012 θα ανήκει ο Ηλίας Κώτσιος. Ο έμπειρος αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη και σε δηλώσεις του, μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, τόνισε:

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανανέωσα την συνεργασία μου με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Πρέπει από την πλευρά μας εμείς οι ποδοσφαιριστές να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου αυτή η ομάδα να επανέλθει και πάλι στη Σούπερ Λίγκα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΠΑΣ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και εύχομαι η νέα προσπάθεια που ξεκινάει ο σύλλογος στο τέλος να στεφθεί με επιτυχία".

Ήρθε ο Κεϊτά

Στο μεταξύ, στο γήπεδο της Ανατολής, όπου διεξήχθη η απογευματινή προπόνηση, πήρε μέρος ο 18χρονος Σενεγαλέζος Paul Fadiala Keita, ο οποίος έφτασε σήμερα στα Γιάννενα.

Ο Κεϊτά είναι γεννημένος στις 23-6-1992, έχει ύψος 1.94 και βάρος 85 κιλά. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και τις επόμενες ημέρες θα περάσει από το "μικροσκόπιο" του Ντεμόλ. Ο Κεϊτά προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπενφίκα και ήρθε στα Γιάννενα με τις ευλογίες του Βέλγου τεχνικού.