Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ξαφνικός θάνατος στο ελληνικό Ποδόσφαιρο


- Με συντριπτική πλειοψηφία αποφασίστηκε η αναστολή της λειτουργίας της ΕΠΟ
- Στον αέρα η συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στο Champions League και στο Europa League
- Τι θα συμβεί με την Εθνική ομάδα
- Στον αέρα και οι μεταγραφές και τα μπαράζ της Β' Εθνικής

Κέρδισε προσωρινή διαταγή ο ΟΦΗ


Ο ΟΦΗ δια των νομικών του εκπροσώπων παρέστη στο εφετείο Αθηνών και κέρδισε την προσωρινή διαταγή μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, οπότε και θα εκδικαστεί ξανά η υπόθεση. Ετσι οι Κρητικοί συνεχίζουν να «αναπνέουν» μέχρι τη Δευτέρα κι αναμένονται πλέον εξελίξεις στο θέμα.

ΠΑΣ: Θα πάει για τρεις μεταγραφές επιθετικών, αφού τώρα δεν υπάρχει κανένας!


Ολοκλήρωσε ο Βαγγέλης Αγγελής τον κύκλο των συζητήσεων με τον Ντεμόλ για τα μεταγραφικά στο Βέλγιο, χωρίς να είναι κάτι το ανακοινώσιμο.

Κούγιας: «Σχέδιο δολιοφθοράς»


Η Παναχαϊκή κινδυνεύει με υποβιβασμό στην Δ' Εθνική; Κι όμως, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των Αχαιών, Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αγυιά ενημερώθηκε την περασμένη Πέμπτη από την Διευθυντή της Α' ΔΟΥ Πατρών, πως υπάρχει ένα έγγραφο από την 3η Ιανουαρίου του 2011, μη νόμιμο με το σύστημα «taxis» και αφορά στο πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας της ΠΑΕ!

Στα δικαστήρια ο ΟΦΗ κατά ΕΠΟ, Β' Εθνικής - Κίνδυνος αποβολής για τον ΟΦΗ


Ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης, που είναι και εκπρόσωπος της Βέροιας, όρισε το Δ.Σ. για την Παρασκευή με στόχο να γίνει επικύρωση της βαθμολογίας και η κλήρωση για τα play off και τα play out. Μια κίνηση που είναι μάλλον σπασμωδική διότι υπάρχουν πολλές δικαστικές εκκρεμότητες, κάτι που, σύμφωνα με τον ΚΑΠ, σημαίνει πως δεν μπορεί να γίνει επικύρωση της βαθμολογίας.