Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Διπλό του ΟΦΗ στη Ρόδο και τρίτη θέση, νίκη-θρίλερ του Εθνικού (+Video)


Ο ΟΦΗ με γκολ του Ρούσεφ νίκησε στην Ρόδο με 1-0 τον Διαγόρα και ανέβηκε εκ νέου στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς. Πολύ καλό ματς στο Ελληνικό με τον Εθνικό να παίρνει το "τρίποντο" επί της Καλλιθέας με 4-3.

«Καμπάνα» στον Κεϊτά!


Με χρηματικό πρόστιμο αναμένεται να τιμωρηθεί ο Πολ Κεϊτά του ΠΑΣ Γιάννινα από την διοίκηση των Ηπειρωτών. Ο Σενεγαλέζος μέσος έκανε χειρονομίες προς τους οπαδούς του Πιερικού στην αναμέτρηση της Κυριακής, κάτι το οποίο εξόργισε τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Χριστοβασίλη.

Ταξιδεύοντας με μία μολότοφ

Τρίτη 1 Φλεβάρη: η λεωφόρος Αλεξάνδρας θυμίζει Βαγδάτη με τα δακρυγόνα να σκεπάζουν ακόμη και το αθηναϊκό καυσαέριο.
Τετάρτη 2 Φλεβάρη: Το ΟΑΚΑ έχει μετατραπεί σε ναρκοπέδιο με τις διμοιρίες των ΜΑΤ να επιδίδονται σε έναν κλεφτοπόλεμο με διάσπαρτους κουκουλοφόρους που αντιστέκονται σθεναρά στα δακρυγόνα με τη ρίψη μολότοφ. Την ίδια ώρα η Τούμπα φαντάζει εμπόλεμη ζώνη με τις αστυνομικές δυνάμεις να έχουν αποκλείσει κάθε δίοδο προς το γήπεδο του ΠΑΟΚ.
Πέμπτη 3 Φλεβάρη: το θέατρο τέχνης «Κάρολος Κουν» βομβαρδίζεται με πάσης φύσεως πολεμικά υλικά από τριάντα κρανοφόρους.

Ιδού η Ρόδος...


Το πρωτάθλημα πλέον βρίσκεται σε κομβικό σημείο και η μάχη για την απευθείας άνοδο και τη συμμετοχή στα πλέι οφ κορυφώνεται. Το σημερινό «επιδόρπιο» της 22ης αγωνιστικής προσφέρει ένα σούπερ παιχνίδι στη Ρόδο, ανάμεσα στον Διαγόρα και τον ΟΦΗ, το αποτέλεσμα του οποίου θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό τις τελικές βλέψεις των δύο ομάδων.