Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Νέο "κρας τεστ" με Τρίκαλα














Στα… βάσανα των προπονήσεων επέστρεψαν χθες το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό του 15Αυγουστου. Ο Δημήτρης Σιαλμάς, που "κληρονόμησε" πρόβλημα στη μέση από το φιλικό του Βόλου, ξεκίνησε από χθες θεραπεία, ενώ οι Βαγγελής, Σενόνε και Παππάς ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Θεραπεία πραγματοποίησε και ο Μανώλης Σκούφαλης, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι, ωστόσο η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

Στο μεταξύ, σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει το έκτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο τα Τρίκαλα. Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο κεντρικό στάδιο της πόλης των Τρικάλων με ώρα έναρξης 20.15.

Έφυγε ο Ντραγκίσεβιτς

Για την πατρίδα του αναχώρησε ο Μάτε Ντραγκίσεβιτς, που χρησιμοποιήθηκε για ένα ημίχρονο στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου χωρίς να πείσει τον Στεφάν Ντεμόλ για την αξία του. Οι Γιαννιώτες ψάχνουν για ένα φορ που θα κάνει τη διαφορά και μόνο στην περίπτωση που δεν τον βρουν θα επιστρέψουν στον 30χρονο Κροάτη επιθετικό.

Απορρίφθηκε από την Πρέστον ο Ντιμπαλά

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσίευση (12/8) στο επίσημο site της αγγλικής Πρέστον, ο σύλλογος δεν ενδιαφέρεται πλέον για την απόκτηση του Πατρίκ Ντιμπαλά, ο οποίος δοκιμαζόταν εκεί επί δύο εβδομάδες.

Ο Ντάρεν Φέργκιουσον, προπονητής της ομάδας και γιος του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τόνισε στο site της αγγλικής ομάδας ότι "Ρίξαμε μια ματιά στον Πατρίκ Ντιμπαλά, αλλά δε θα εξακολουθήσουμε να ενδιαφερόμαστε".

Το γεγονός ότι η μεταγραφή του Ντιμπαλά δεν προχώρησε στην ομάδα της Πρέστον δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι στις σχέσεις του ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού πηγές της "κυανόλευκης" ΠΑΕ ανέφεραν ήδη από την περασμένη Παρασκευή ότι ο παίκτης είχε λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του, χαρίζοντας μάλιστα και ένα μικροποσό, αφού η απόφαση για την προσφυγή του θα αργούσε αρκετά και υπήρχε κίνδυνος να μείνει χωρίς ομάδα.

Εξυπακούεται ότι ήταν τελεσίδικο ότι ο Κογκολέζος δεν ήθελε να επιστρέψει στα Γιάννινα, αλλά ούτε και η διοίκηση είδε με καλό μάτι την αψυχολόγητη ενέργεια της προσφυγής του, τη στιγμή που προφορικά είχαν συμφωνήσει να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ο Ντιμπαλά έχει στείλει dvd με εμφανίσεις του, κυρίως εκείνη με τον ΠΑΟΚ στο 4-0 του κυπέλλου και σε άλλους συλλόγους της Ευρώπης, προσδοκώντας σε μία μεταγραφή της τελευταίας στιγμής.