Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Τζημόπουλος και… τέλος (;)












Χωρίς ουσιαστικές εξελίξεις κύλησε και η σημερινή μέρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην αυριανή, τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Ο Εμίλιο Φουρτάδο, που αποτέλεσε τα τελευταία 24ωρα το βασικό στόχο για την επίθεση, φαίνεται να απομακρύνεται, αφού εκκρεμεί καταγγελία του Ιωνικού στη FIFA για τον παίκτη (επειδή έφυγε χωρίς να λύσει το συμβόλαιό του) και μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ελεύθερος. Μοναδική περίπτωση να αποκτηθεί ο Πορτογάλος επιθετικός είναι ΠΑΣ και Ιωνικός να έρθουν σε συμφωνία προκειμένου η νικαιώτικη ΠΑΕ να αποσύρει την καταγγελία.

Από την άλλη, η υπόθεση του Θέμη Τζημόπουλου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, κάτι που αναμένεται να συμβεί αύριο. Θυμίζουμε ότι ο παίκτης είχε καταθέσει προσφυγή για οφειλόμενα εναντίον του Εθνικού Αστέρα, ωστόσο σε πρώτο βαθμό νικήτρια αναδείχτηκε η ΠΑΕ της Καισαριανής.

Με τον 25χρονο αμυντικό μέσο υπάρχει προφορική συμφωνία και εφόσον κερδίσει δευτεροδίκως την προσφυγή κατά του Εθνικού Αστέρα και μείνει ελεύθερος, τότε θα ενταχθεί στον ΠΑΣ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα κι αν δεν ανακοινωθεί αύριο η απόφαση για τον Τζημόπουλο, ο ΠΑΣ θα μπορέσει να τον εντάξει στο δυναμικό του μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, εφόσον μείνει ελεύθερος.

Στα υπόψιν ο Όμο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΣ εξετάζει, ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση που ναυαγήσει του Τζημόπουλου, την περίπτωση του Νιγηριανού αμυντικού μέσου του Πανιωνίου, Σουλεϊμάν Όμο, με τη μορφή δανεισμού από τους "κυανέρυθρους".

Στο μεταξύ, οι "κυανόλευκοι" αναμένουν τα χαρτιά του Σενεγαλέζου Πολ Κεϊτά ώστε να εκδοθεί το δελτίο του και να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Επιπλέον, μέχρι αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν θα πραγματοποιηθεί το φιλικό με τον Άρη στις 5 Σεπτεμβρίου.

10ημερη παράταση μεταγραφών

"Επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, Έλληνες ή αλλοδαποί, τα συμβόλαια των οποίων έληξαν ή λύθηκαν έως τις 30/6/2010 και δεν έχουν εγγραφεί σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ μέχρι τη λήξη της τρέχουσας μετεγγραφικής περιόδου, μπορούν να εγγραφούν σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ από την 1/09/2010 έως τις 10/9/2010". Με την παραπάνω ανακοίνωση η ΕΠΟ δίνει 10ημερη παράταση σε όσους δεν βρήκαν ακόμα ομάδα, ενώ είχαν μείνει ελεύθεροι στις 30 Ιουνίου 2010.