Σάββατο 2 Απριλίου 2011

O ακήρυχτος πόλεμος της αδειοδότησης!


Η προθεσμία (έως τις 31/3) που είχαν οι σύλλογοι για να ρυθμίσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους πέρασε, η διαδικασία υποβολής φακέλων άρχισε, όμως οι όροι του «παιχνιδιού» της αδειοδότησης δεν είναι ακόμη απολύτως ξεκάθαροι.

Λύθηκε η παρεξήγηση στα Τρίκαλα

Ηρέμησαν τα πνεύματα στα Τρίκαλα μετά τη συνάντηση του Βαγγέλη Πλεξίδα με τους παίχτες...

Η ηρεμία επανήλθε χθες στο «στρατόπεδο» των Τρικάλων, μετά την ένταση που είχε δημιουργηθεί την Πέμπτη ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Πλεξίδα, και κάποιους παίκτες.

Μισός ο ΟΦΗ στην Κομοτηνή


Μισός ταξιδεύει ο ΟΦΗ για την Κομοτηνή προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό την Κυριακή (3/4).

Για τη νίκη στα Τρίκαλα ο ΠΑΣ


Με στόχο... τρία καλά πηγαίνει στα Τρίκαλα ο ΠΑΣ. Την άνοδο, το πρωτάθλημα και τη νίκη σε εκτός έδρας ντέρμπι, που την αγνοεί παντελώς. Οι «κυανόλευκοι» πρέπει να αποφύγουν να αγχωθούν τώρα στο τέλος και για να γίνει αυτό χρειάζονται τη νίκη στη γειτονική πόλη της Θεσσαλίας απέναντι σ' έναν αντίπαλο που είναι μαχητικός και επικίνδυνος, αλλά αν ο ΠΑΣ δείξει ποιος πραγματικά είναι, τότε δεν μπορεί να συγκριθεί καμία ομάδα μαζί του σε ποιοτικά και αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Το κρίσιμο σταυροδρόμι της Καρδίτσας


Εδώ που έφθασαν τα πράγματα, για την Αναγέννηση Καρδίτσας όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα, καθώς διακυβεύεται το μέλλον του συλλόγου στην κατηγορία.

Ποντάρει στην έδρα ο Πιερικός


Στην πιο κρίσιμη, ίσως, στιγμή ο Πιερικός «πατά γκάζι» θέλοντας να αποφύγει τις περιπέτειες εμπλοκής στα πλέι άουτ.

«Κρας τεστ» για Πανθρακικό


Την πρώτη νίκη με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο θα επιδιώξει να πάρει ο Πανθρακικός, που φιλοξενεί τον ΟΦΗ.

Νικητιάδης: «Η εκτελεστική εξουσία δεν επιτρέπεται να υπεισέρχεται στη λειτουργία της αθλητικής δικαιοσύνης»



Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης με έγγραφο που διαβίβασε στη Βουλή ξεκαθαρίζει ότι: «Η εκτελεστική εξουσία δεν επιτρέπεται να υπεισέρχεται στη λειτουργία της αθλητικής δικαιοσύνης και τις νομικές αξιολογήσεις της για πραγματικά περιστατικά», απαντώντας έτσι στις αιτιάσεις για «άδικες και αστήρικτες αποφάσεις των αθλητικών δικαστών τα τελευταία χρόνια».

Αφορμή για τις διευκρινίσεις του υφυπουργού, ήταν ερώτηση στη Βουλή του βουλευτή της ΝΔ, Σταύρου Καλογιάννη, με την οποία καταγγέλλει ότι η αρμόδια πειθαρχική επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE-FOOTBALL LEAGUE 2 επέβαλε στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με χρηματικό πρόστιμο 105.000 ευρώ με τη διεξαγωγή δύο αγώνων χωρίς θεατές για εκτεταμένα επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου του ΠΑΣ με τον ΟΦΗ, όταν για τα επεισόδια του ντέρμπι των «αιωνίων» επέβαλε στον Ολυμπιακό ποινή μίας μόνο αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 140.000 ευρώ, με δικαίωμα έφεσης.

Εκτίμηση αγώνα: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο είναι η αθηναϊκή ομάδα. Αυτό που την οδήγησε, βέβαια, να δίνει μάχη για την αποφυγή των πλέι άουτ είναι το κακό της πρόσωπο. Το ντεμπούτο του Θύμιου Γεωργούλη στη Ρόδο ήταν νικηφόρο, όμως από τότε έχουν ακολουθήσει δύο 4άρες και μία εκτός έδρας ισοπαλία στη Φυλή που την έχει φέρει σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις των μπαράζ.
Οι «κυανέρυθροι», πήραν έναν πολύτιμο βαθμό στην έδρα του Θρασύβουλου την περασμένη εβδομάδα. Παρότι δέχτηκαν ένα γρήγορο γκολ, απάντησαν στο πρώτο ημίχρονο και έμειναν έτσι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Για να έχει αξία το αποτέλεσμα αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, εκεί όπου στα δύο τελευταία παιχνίδια μετρούν ισάριθμες ήττες. Προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας υπήρξαν για τον Γεωργούλη, όμως αυτά έχουν μειωθεί και υπάρχει η αισιοδοξία πως θα γίνει το άλμα για την άνετη σωτηρία.