Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Κυριάκος: "Εμείς το κάναμε εύκολο"












Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Τάσος Κυριάκος αναφέρθηκε στη νίκη επί του Εθνικού, στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και στους φετινούς της στόχους.

Ο έμπειρος μέσος και σκόρερ τους τρίτου τέρματος στη νίκη επί του Εθνικού, τόνισε: "Νομίζω ότι το χθεσινό παιχνίδι το κάναμε εμείς να φανεί εύκολο, αφού από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό δείξαμε τη δέουσα σοβαρότητα και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί. Εφαρμόσαμε κατά γράμμα τα όσα μας είπε ο προπονητής και πιστεύω ότι σε κανένα σημείο του ματς δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα και δεν απειληθήκαμε. Αγωνιστικά η ομάδα ήταν πολύ καλή, όλες οι γραμμές λειτούργησαν πολύ καλά και πιστεύω ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δίκαια έφτασε στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα".

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο επόμενο παιχνίδι με την Ηλιούπολη: "Οι δύο νίκες που έχουμε κάνει στο πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τον ενθουσιασμό που υπάρχει. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, αφού το πρωτάθλημα ακόμα έχει πολλές αγωνιστικές. Οι αντίπαλοί μας βλέπουν ότι έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα και στο γήπεδό μας θα έρχονται να παίζουν κλειστά. Πρέπει να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς, να δουλέψουμε σκληρά καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε ακόμα μία νίκη στο επόμενο παιχνίδι με την Ηλιούπολη".

Ντεμόλ: "Δίκαιη νίκη"

Στο δίκαιο της επικράτησης του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε ο Στεφάν Ντεμόλ μετά το τέλος του νικηφόρου αποτελέσματος με τον Εθνικό, τονίζοντας ακόμα ότι είχε παρακολουθήσει τον αντίπαλο και ήξερε τα αδύνατα σημεία του. "Ήταν δίκαιη η νίκη μας. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Εθνικό. Τον είχαμε παρακολουθήσει και τον είχαμε αναλύσει στα τελευταία του ματς και ξέραμε πως παίζει. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες να πετύχουμε και περισσότερα γκολ", τόνισε ο Βέλγος τεχνικός.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ ρωτήθηκε και για τις δύο αλλαγές που έκανε αποσύροντας τους δύο ακραίους επιθετικούς που είχαν πολύ καλή παρουσία και σημείωσε: "Έχω πολλούς καλούς παίκτες στη διάθεσή μου και πρέπει να μοιράζω το χρόνο συμμετοχής. Έτσι αποφάσισα να αποσύρω Ντε Βινσέντι και Σιαλμά και να βάλω δύο ακόμα παίκτες".

Γκουλής: "Μίλησε η ποιότητα του ΠΑΣ"

Από την πλευρά του, ο Νίκος Γκουλής στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έχει έλλειψη βάθους στον πάγκο της και ως εκ τούτου δύσκολα μπορούσε να κοντράρει μια ομάδα με ποιότητα: "Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια ομάδα με βάθος στον πάγκο της. Η ποιότητα του ΠΑΣ μίλησε κι έτσι χάσαμε το παιχνίδι σε καθοριστικά σημεία. Εμείς δεν είχαμε το βάθος στον πάγκο μας και δεν μπορούμε ακόμα να κάνουμε πολλά πράγματα. Θέλουμε ακόμα δουλειά. Ξέρουμε τι χρειαζόμαστε και θα το πετύχουμε", τόνισε ο τεχνικός του Εθνικού.