Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Πτήση ανόδου στο Ελληνικό!













Μετά την αγχώδη νίκη της πρεμιέρας επί του Πανθρακικού, ο ΠΑΣ πέτυχε σήμερα στο γήπεδο του Ελληνικού τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας αυτή τη φορά ευκολότερα του Εθνικού με 3-1. Πλέον, οι Γιαννιώτες μαζί με τον Παναιτωλικό φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League με 6 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλό τους σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ήλεγξαν το ρυθμό και σκόραραν δύο φορές σε καίρια σημεία με τον Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο. Στο 22’ ο Σιαλμάς κέρδισε πέναλτι από τον Κοκκίνη και ο "Μπάκα" από τα 11 βήματα δεν αστόχησε, ενώ στο 62’ ο Σιαλμάς και πάλι έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Ιβοριανός επιθετικός των "κυανόλευκων" με κεφαλιά πρόλαβε την έξοδο του Συμεωνίδη για το 0-2.

Ο Εθνικός, που δεν κατάφερε να αντιδράσει σοβαρά σε κανένα σημείο του αγώνα, μείωσε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κορακάκη σε 2-1, ωστόσο με τη σέντρα ο ΠΑΣ πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Τάσο Κυριάκο.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Νίκος Γκουλής): Συμεωνίδης, Κοκκίνης, Σύρος, Παγώνης, Μασμανίδης (82’ Καραχάλιος), Στρατάκης (69’ Τσεμπερίδης), Κορακάκης, Σιλιγαρδάκης, Χανιώτης, Γκράιμς, Κωστάκης (53’ Ουαταρά).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Κεϊτά (82’ Τζημόπουλος), Ανδράλας, Μπουχάν, Βάντερσον, Σιαλμάς (63’ Σκούφαλης), Ντε Βινσέντι (63’ Κυριάκος), Μπακαγιόκο.

Κίτρινες: Κεϊτά, Κοκκίνης, Ντε Βινσέντι, Σύρος, Μασμανίδης.

Το φιλμ του αγώνα

22' ΓΚΟΛ: Ο Σιαλμάς έκανε την κοφτή ντρίπλα στον Κοκκίνη, ο αμυντικός του Εθνικού τον ανέτρεψε μέσα στη μεγάλη περιοχή, πέναλτι για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Μπακαγιόκο να εκτελεί και να κάνει το 0-1!

39': Ο Κώτσιος πρόλαβε πριν ο Χανιώτης γίνει επικίνδυνος και έδιωξε σε κόρνερ. 45': Κεφαλιά Χανιώτη, ο Κηπουρός μπλόκαρε.

45+1: Σουτ του Στρατάκη, η μπάλα στο δοκάρι του Κηπουρού, αλλά πιο πριν ο Στρατάκης είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ.

61': Ατομική ενέργεια του Μπακαγιόκο, έδιωξε ο Συμεωνίδης.

63' ΓΚΟΛ: Ο Σιαλμάς έκανε τη σέντρα, ο Μπακαγιόκο πρόλαβε την έξοδο του Συμεωνίδη και 0-2 για τον ΠΑΣ Γιάννινα!

92' ΓΚΟΛ: Ο Καραχάλιος τη σέντρα, ο Κορακάκης από κοντά μείωσε σε 1-2!

93' ΓΚΟΛ: Ο Κυριάκος κέρδισε την κόντρα από το πόδι του Κοκκίνη και με πλασέ έκανε το 1-3!

* Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 2500 φίλαθλοι, ανάμεσά τους και 500 φίλοι του ΠΑΣ.

* Η Ένωση Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας ανακοίνωσε ήδη το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στις δύο κατηγορίες. Η Γ' Εθνική θα γίνει Κυριακή 26/9, ενώ στη Β' Εθνική θα αρχίσει τηλεοπτικές μεταδόσεις και η ΕΤ-3, καθώς προγραμματίστηκε για Σάββατο ο αγώνας Θρασύβουλος-Τρίκαλα και Δευτέρα οι αναμετρήσεις Πιερικός-Αγρ. Αστέρας και Παναιτωλικός-Λεβαδειακός. Ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί τον Ηλιούπολη την Κυριακή (26/9). Οι ακριβείς ώρες θα ανακοινωθούν πιθανότατα αύριο.