Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Στα “στημένα” το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού


Μεγαλώνει συνεχώς ο κατάλογος με τα "ύποπτα" ματς, μετά το πόρισμα της δικογραφίας της εισαγγελέως, Πόπης Παπανδρέου. Μπορεί μέχρι τώρα να γνωρίζαμε πως τα “ύποπτα” παιχνίδια στην Ελλάδα ήταν 42, κάτι το οποίο είχε ανακαλύψει η Ουέφα στην χώρα μας από το 2008, αλλά απ' ότι φαίνεται δεν είναι μονο αυτά.

Μπέος: "Ρουφιάνοι Πατέρας και Κούγιας"


Ολομέτωπη επίθεση κατά των Νικόλα Πατέρα και Αλέξη Κούγια εξαπέλυσε μέσω συνέντευξής του ο Αχιλλέας Μπέος, χαρακτηρίζοντάς τους καταδότες και ρουφιάνους και κάνοντας λόγο για σκευωρία εις βάρος του.

Το λεξικό από τα στημένα


Το Sport24.gr γράφει το... λεξικό των "στημένων παιχνιδιών", παρουσιάζοντας την ερμηνεία άγνωστων λέξεων (και προσώπων), από αυτά που αναφέρονται στην πολυσέλιδη δικογραφία.

Και που 'στε ακόμα... Το σκάνδαλο των στημένων τώρα αρχίζει!


Ερχεται δεύτερο "τσουνάμι" διώξεων για σημαντικά ονόματα του ποδοσφαίρου. Ο στοιχηματισμός στην Μαλαισία και τα 968 εμβάσματα για 74 αγώνες. Εμπλέκονται τουλάχιστον 87 αθλητικοί παράγοντες!

Ο ΠΑΣ απέκτησε τον Φώτη Γεωργίου


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Φώτη Γεωργίου,  ο οποίος θα φοράει την φανέλα του "Άγιαξ της Ηπείρου" για τα επόμενα δύο χρόνια.

Γκολ για... Όσκαρ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Μπορεί η Αργεντινή να αποκλείστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-17 από την Ιαπωνία, αλλά φύλαγε το καλύτερο για το τέλος. Στο 87ο λεπτό και ενώ βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 3-0, ο Μπρίαν Φερέιρα πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου και κρέμασε τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας.

Καθρέφτης της κοινωνίας είναι το ποδόσφαιρο


Σοκαριστικά είναι όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι εξελίξεις έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας και ουδείς μπορεί να προβλέψει πού θα σταματήσει η ιστορία.

Oι κατηγορίες για τον Μπέο!


Βαρύ είναι το κατηγορητήριο για τον Αχιλλέα Μπέο όσον αφορά την εμπλοκή του στο μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Διαβάστε για τι κατηγορείται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου!

«Γελάει ο κόσμος μαζί μας»


Α1 χωρίς ντόπινγκ κοντρόλ; Αθλητές που γνωρίζουν ότι δεν θα ελεγχθούν ποτέ; Ντραγκ τεστ για τα μάτια του κόσμου; Μιλάει ο πρόεδρος του συλλόγου δειγματοληπτών ελέγχου ντόπινγκ, Κυριάκος Νανούσης και αποκαλύπτει πολλά!

Υποβιβάζονται…


Καταδικαστική για Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα και Ηλιούπολη μοιάζει να είναι η φερόμενη ως πρωταγωνιστική δράση των Αχιλλέα Μπέου, Μάκη Ψωμιάδη και Γιώργου Τσακογιάννη αντίστοιχα.

Πέντε μήνες μετά το "βαθύ λαρύγγι"


Ανάλυση της ιστορίας για τον τρόπο με τον οποίο ξηλώθηκε το πουλόβερ των στημένων αγώνων. Από το "βαθύ λαρύγγι" του Ιανουαρίου στο πόρισμα της Πόπης Παπανδρέου.

Καταθέσεις 550 εκατ. ευρώ!


Ηταν αναμενόμενο ότι αυτό το σκάνδαλο ολκής του ελληνικού ποδοσφαίρου θα οδηγήσει και σε άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών των εμπλεκόμενων προσώπων.

Νέα λίστα για στημένα ματς - «Σκάει» και νέα βόμβα με 170 άτομα!


Την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στο σημείο... μηδέν, αναμένεται νέα αποκάλυψη με λίστα 170 ατόμων που εμπλέκονται σε στημένα ματς αλλά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.