Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με Εργοτέλη







Σε κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα τα εισιτήρια του αγώνα κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Εργοτέλη, παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27/10 στις 15:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται στις ίδιες μ' αυτές του πρωταθλήματος, ενώ όσοι είναι κάτοχοι διαρκείας θα πληρώσουν εισιτήριο 10 ευρώ, καθώς δε θα ισχύσουν οι κάρτες τους στους αγώνες κυπέλλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


ΣΧΟΛΙΑΝΑ 21-10-2010

Χαμόγελα παντού, από τους φίλους του ΠΑΣ, στους δρόμους, τα καφέ, στα ποδοσφαιρικά στέκια… Όλοι με το χαμόγελο στο στόμα. Καλό ξεκίνημα για την ομάδα, ποιότητα και ποδοσφαιρικά νιάτα. Νίκη άνετη επί του Παναιτωλικού, αισιοδοξία παντού. Όχι φίλοι μου με αυτά τα πολλά χαμόγελα, δεν είναι μελαγχολικό το βροχερό φθινόπωρο. Είναι φωτεινό και χαρούμενο …ποδοσφαιρικά.

Θα σταθώ ιδιαίτερα σε δύο ποδοσφαιριστές, (σας είχα ενημερωμένους από το καλοκαίρι) Καϊτα και Ντεβιτσέντι. Παίχτες χρυσάφι για τον ΠΑΣ και τους φιλάθλους του. Ο Πωλ Κειτά είναι επιλογή του Βέλγου προπονητή (για τον οποίο θα γράψω πιο κάτω). Είναι μόνο 18 ετών!!! Και δείχνει τα πλούσια ποδοσφαιρικά προσόντα του στα Γιάννινα. Φίλοι μου αυτός ο παίκτης ΑΝ έχει ποδοσφαιρική/ποιοτική εξέλιξη είναι παίκτης χρυσάφι… Όχι αυτός ο ποδοσφαιριστής δεν θα μείνει στον ΠΑΣ… Σχολιανός μιλάει και γράφει.

Ο μικρός Αργεντινός τώρα. Μεγάλη πάστα με άλλα ποδοσφαιρικά στοιχεία. Αυτά της Λατινικής Αμερικής. Φοβερή εξέλιξη μέσα σε οκτώ μήνες!!! Αυτός ο παίκτης ΝΑΙ είναι στόχος μεγάλων ομάδων ΚΑΙ εκτός της χώρας. Ήλθε ο άνθρωπος από τας… Ευρώπας ειδικά για τον μικρό Αργεντίνο… Ας τον απολαύσουν οι Γιαννιώτες φίλαθλοι γιατί σε λίγο καιρό θα τον βλέπουν στην τηλεόραση!!

Θα σταθώ λίγο στο παιγνίδι με τον Παναιτωλικό, γιατί βγαίνουν αρκετά συμπεράσματα. Μου έκανε εντύπωση η ποδοσφαιρική ηρεμία των παικτών του ΠΑΣ ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Λες και ήταν σίγουροι για την επιτυχία… Αυτό το γεγονός έχω χρόνια να το δω από την ομάδα. Η εξυπνάδα του Ντεμόλ να παίζει ο Κειτά βάθος στην άμυνα, όταν ο Παναιτωλικός έκανε επιθέσεις από τα πλάγια… Ο μικρός διάβολος …καθάρισε τα πάντα στην άμυνα και στον αέρα!!! Ιδιαίτερα.

Η βλακεία του Νταλακούρα να ρίξει στο παιγνίδι (στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου) επιθετικούς παίκτες και να ανεβάσει το κέντρο του πιο ψηλά!!! Πάρτι έκαναν οι παίκτες του ΠΑΣ με αυτές τις αηδίες του Έλληνα προπονητή. Κράτα το σκορ στο επίπεδο του 1-0 ρε Νταλακούρα και στο 70 που θα έχει αγχωθεί όλο το γήπεδο κάνε τις αλλαγές για να προσπαθήσεις για την ισοπαλία!!! Με ποιόν παίζεις με τον Παχυκάλαμο και παίζεις επιθετικά; Σε βρήκε ο ΠΑΣ …γυμνό και σου έριξε τρία τεμάχια στο …σβηστό. Ας πρόσεχες μίστερ Νταλακούρα!...

Το κέντρο άμυνας του Παναιτωλικού; Χα, χα… Μηδέν παθητικό σε πέντε αγώνες!! Αν είναι δυνατόν; Τους κατάλαβε ο παλλήκαρος ο Τζάνης και τους την …έκανε τη ζημιά! Ο Τζάνης έβγαινε κρυφό σέντερ φορ και αυτοί κοιτούσαν την …του Μπακαγιόκο!!! Βάλε ρε Κούσσα μέσα!! Να σου λύσει τα προβλήματα. Άιντε, έγραψα λίγο σε στυλ Αλέφαντου, συγνώμη… Τζάνης. Πολύτιμος παίκτης για τον ΠΑΣ και τον προπονητή του.

Τώρα δύο αράδες για τον Βέλγο προπονητή. Κατ αρχήν μου κάνει εντύπωση η καταγωγή του!!! Έτσι είναι οι Βέλγοι;; Φίλοι μου, έξω καρδιά, πολλά χαμόγελα, τι να πω. Σπάνιος άνθρωπος.

Αν σας γράφω υπερβολές και ψέματα, ρωτήστε τον Δεβελέγκα για τον Βέλγο κόουτς.

Έξυπνη αλεπού στον πάγκο και στις συνεντεύξεις. Λέει αλήθειες, δεν έχει Ελληνική κουτοπονηριά. Αυτό το τελευταίο …να ευχαριστήσει και να χαρίσει τη νίκη σε αυτούς που δεν έπαιξαν μου έκανε εξαιρετική εντύπωση. Πρώτη φορά ακούω προπονητή να ευχαριστεί όλο το ρόστερ για ένα παιγνίδι! Αυτά ρε θέλει ο Έλληνας... του παίρνεις την ψυχή με αυτά…. Αλεπού ο Βέλγος, αλεπού σας λέω…

Με τον Κυριάκο ο Σχολιανός δεν την είδε όλη τη φάση στο τέλος… Το ξεχνώ, απλά να γράψω ότι αυτά, οι λεπτομέρειες σε μια ομάδα, έχουν ιδιαίτερη σημασία… Έχω πληροφορίες για τον παίκτη ότι είναι αγνή ψυχή… Είναι σίγουρος ότι ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.

Ο φίλαθλος του ΠΑΣ ζει και αναπνέει για το συναίσθημα… Θέλει η ομάδα να του βγάλει συναίσθημα. Μέσα στη βροχή φωνάζει για ΣΑΣ… Αγαπάει, χάνει χρήματα, έχει στεναχώριες και πίκρες στα άσχημα… Και τι ζητάει; Ένα χαιρετισμό από τους μικρούς …θεούς του!! Ελπίζω να μην ξαναγίνει. Έχει αξία για τον Γιαννιώτη φίλαθλο να ταυτίζεται με το …είδωλό του. Στις χαρές ΝΑΙ και στις λύπες ΝΑΙ. Αυτός είναι ο ΠΑΣ φίλοι μου. Αν ταυτιστείς με την ομάδα και την πόλη… κέρδισες τις καρδιές τους. Αν όμως έχεις άλλα στο μυαλό σου, άιντε γεια… είσαι ξένο σώμα μια για πάντα.

Να σας αφήσω σιγά σιγά, το ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ ΠΑΡΚ, σας περιμένει… Οι καφετέριες είναι για καφέ και τσίπουρα. Ο ΠΑΣ, η ομάδα της πόλης μας ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ. Κι αν δεν γουστάρετε μερικούς μερικούς, δεν πειράζει. Στο γήπεδο πάμε για την φανέλα με τον ταύρο, για την ομάδα ρεεε. Κανείς πούστης δεν είναι πάνω απ αυτή, κι ας τρώνε απ τις σάρκες της. Μερικοί, μερικοί, ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Όλοι μαζί θα τον πάμε ξανά στα σαλόνια… Υπάρχει καλό κλίμα και αγωνιστική ποιότητα φέτος. Και καλή τεχνική ηγεσία. Έχει καπετάνιο στον πάγκο φίλοι μου. Τέλος οι καραγκιόζηδες. ΚΑ-ΠΕ-ΤΑ-ΝΙΟ που οδηγεί το καράβι.

Σας χαιρετώ με αγάπη και σεβασμό!

Σχολιανός

Υ.Γ. Έβγαλα συναίσθημα σήμερα. Στα επόμενα θα είμαι πιο σοβαρός.