Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Τρίκαλα: "Κανένα θέμα με την αδειοδότηση"


Η ΠΑΕ Τρίκαλα με ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε πως δεν υπάρχει θέμα με την αδειοδότηση της ομάδας, ενόψει των πλέϊ οφ της Football League.

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Έναν επιπλέον λόγο να επιστρέψουν στις νίκες έχουν οι Αγρινιώτες στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό. Το τρίποντο που κατέκτησε ο ΟΦΗ στην Ηλιούπολη έφερε τους Κρητικούς μια ανάσα από την 2η θέση και οι «κυανοκίτρινοι» οφείλουν να ξεφύγουν εκ νέου και να μην βάλουν αμφιβολίες στην υπόθεση της απευθείας ανόδου.
Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ αγνοεί το τρίποντο εδώ και τρεις αγωνιστικές. Μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ, ακολούθησε η ισοπαλία με την Καλλιθέα και ο εκτός έδρας βαθμός στην Κομοτηνή. Τα «καναρίνια» ικανοποίησαν με την απόδοσή τους μόνο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά γνωρίζουν ότι είναι καιρός να δώσουν τη χαρά στους οπαδούς τους και να υποχρεώσουν σε ήττα τους Νικαιώτες. Εννοείται ότι για μία ακόμα φορά ο Παναιτωλικός θα έχει τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου του.

Εκτίμηση αγώνα: ΕΘΝΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ


* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μόλις τρεις πόντους από τις θέσεις που οδηγούν στον απευθείας υποβιβασμό βρίσκονται οι Πειραιώτες. Όπως είναι λογικό, δεν γίνεται λόγος για άνετη σωτηρία, αφού δείχνει στόχος ανέφικτος δεδομένων των τελευταίων εμφανίσεων. Αυτό που προέχει είναι να επικρατήσουν οι «κυανόλευκοι» του Πανθρακικού και να αναρριχηθούν στη βαθμολογία, γιατί διαφορετικά θα μπουν σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες.

Στο φινάλε ο ΠΑΣ - Σε απόσταση αναπνοής ο ΟΦΗ (+Video)


Σε απόσταση αναπνοής από τον Παναιτωλικό βρίσκεται πλέον ο ΟΦΗ, ο οποίος νίκησε την Ηλιούπολη (2-1). Ισόπαλο το ντέρμπι Τρίκαλα-Αναγέννηση Καρδίτσας (0-0). Στο τέλος ο ΠΑΣ 1-0 τον Θρασύβουλο. Υποβιβάστηκε και μαθηματικά η Καλλιθέα μετά την ήττα από τον Διαγόρα (0-2).