Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Πάνε για την πρώτη μεταγραφή που θα "ζεστάνει" τον κόσμο


Μπορεί ακόμα να μη ανακοινώθηκε καμία μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά άρχισε να ανεβαίνει ο «πυρετός», καθώς όλα δείχνουν ότι μπήκαμε σε μια εβδομάδα που αρκετά θέματα μπήκαν σε μια σειρά και δεν αποκλείεται μέχρι την Κυριακή να ανακοινωθεί και η πρώτη μεταγραφή.

Αίτηση ανάκλησης και αντεπίθεση του ΟΦΗ!


Την τελική αντεπίθεση θα εξαπολύσει ο ΟΦΗ με σκοπό να ανατρέψει την απόφαση για μη χορήγηση αδειοδότηση συμμετοχής στα πλέι οφ ανόδου στη Σούπερ Λίγκα!

Ανανέωσαν Κυριάκος και Κηπουρός


Κάτοικοι Ιωαννίνων θα παραμείνουν οι Τάσος Κυριάκος και Φώτης Κηπουρός, καθώς ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον ΠΑΣ Γιάννινα για ένα ακόμη χρόνο. Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στο τεχνικό τιμ.

Τζώρτζογλου: "Στα πολιτικά δικαστήρια"


Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, μίλησε για την απόφασης της ΕΠΟ, λέγοντας πως η ΠΑΕ αναμένεται να προσφύγει σε πολιτικά δικαστήρια και πως κανονισμός της FIFA δεν λέει να διαλύσουν μια ομάδα, αλλά να την βάλουν σε σωστό δρόμο.

Το σκεπτικό της απόφασης για τον ΟΦΗ


Η ΕΠΟ έδωσε στην δημοσιότητα το σκεπτικό της απόφασης για την υπόθεση του ΟΦΗ και μέσα σε αυτό αναφέρεται πως η ΟΥΕΦΑ με έγγραφο της τονίζει ότι η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων είναι τελική και εφόσον έχει ληφθεί τελική απόφαση δεν είναι δυνατή η επανεξέταση μιας υπόθεσης.