Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Μετά το "ΖΑΓΟΡΙ", η "ΔΩΔΩΝΗ"




















Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με το "ΖΑΓΟΡΙ", η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με τη γαλακτοβιομηχανία "ΔΩΔΩΝΗ". Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της ως κύριου χορηγού με τη ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. Η ΔΩΔΩΝΗ θα εμφανίζεται στα μανίκια της επίσημης φανέλας, θα είναι χορηγός αγώνων (όλων των εντός έδρας) και θα συμμετέχει ως χορηγός στη Μαθητική Κερκίδα. Θεωρούμε ιδιαίτερη τιμή τη συνεργασία και ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Δ.Σ της εταιρίας και ιδιαίτερα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ελευθέριο Κόντο.

Η ΔΩΔΩΝΗ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες ελληνικές γαλακτοκομικές μονάδες από άποψη οικονομικών μεγεθών και είναι η κορυφαία εξαγωγική εταιρία στον τομέα των τυροκομικών προϊόντων".

Στο "Grand Serai" η παρουσίαση των παικτών

Στο μεταξύ, το Σάββατο (11/9, 13:30) θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο "Grand Serai" δύο εκδηλώσεις που θα αφορούν τη μαθητική κερκίδα και την παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Αρχικά θα παρουσιαστεί η μαθητική κερκίδα, η οποία θα λειτουργήσει σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό και τις διδασκαλικές ομοσπονδίες. Στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται η Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων και Περιφερειάρχης Ηπείρου και Κέρκυρας του Ερυθρού Σταυρού κ. Μάσα Παπαδοπούλου καθώς και οι χορηγοί της Κερκίδας.

Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν οι νέοι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα και συγχρόνως θα γίνει η παρουσίαση των φετινών εμφανίσεων της ομάδας.

Ανεβάζει στροφές

Με διπλή προπόνηση συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει του αγώνα της Δευτέρας (13/9, 18:30) με αντίπαλο τον Πανθρακικό.

Το πρωί το πρόγραμμα αναλώθηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δύναμης, ενώ το απόγευμα η προπόνηση περιλαμβάνει ασκήσεις με μπάλα και το καθιερωμένο δίτερμα.

"Σπασμένη" Κυριακή

Με οκτώ αγώνες την Κυριακή και το ντέρμπι ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός (18.30) την επομένη ξεκινάει το φετινό πρωτάθλημα της Football League, με τη Λίγκα να προχωράει σε καινοτομία σε ό,τι αφορά το κυρίως πιάτο.

Έτσι, τρεις αγώνες της πρεμιέρας θα έχουν ώρα έναρξης στις 4.45 μ.μ. (Παναιτωλικός - Τρίκαλα, Αγροτικός - Ηλιούπολη, Δόξα Δράμας - Καλλιθέα), ενώ οι υπόλοιποι θα ξεκινήσουν μιάμιση ώρα αργότερα. Πρόκειται για τα παιχνίδια Λεβαδειακός - Διαγόρας, Πιερικός - Εθνικός, Θρασύβουλος - Ιωνικός, Βέροια - ΟΦΗ και Εθνικός Αστέρας - Αναγέννηση Καρδίτσας. Όλοι οι αγώνες θα έχουν 15λεπτη καθυστέρηση με απόφαση του ΠΣΑΠ.