Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

“Κάποιοι παρεμβαίνουν στις Πειθαρχικές...”!


Ο αντιπολιτευόμενος, πλέον, στη διοίκηση της ΕΠΟ, πρώην αναπληρωτής πρόεδρος και νυν μέλος του Δ.Σ, Β. Χατζηαποστόλου, αναφέρθηκε στον καταρτισμό των πειθαρχικών επιτροπών επισημαίνοντας ότι δεν αποτελεί και την πιο διαφανή διαδικασία!

O Μπέος ύποπτος για το κασέτα-gate!


Την κλήση του Εισαγγελέα, Κ. Σιμιτζόγλου, έλαβε ο πρώτος ύποπτος της υπόθεσης του κασέτα – gate, ο οποίος συμφωνα με πληροφορίες είναι ο Αχ. Μπέος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι του ζητήθηκε να καταθέσει ανωμοτί μέχρι την Παρασκευή. Η κλήση αφορά το ματς Άρης – Παναθηναϊκός. Τι γίνεται με το Μακάμπι – Ολυμπιακός.

Χριστοβασίλης: «Έχει αρχίσει ο σχεδιασμός»


Ο Γιώργος Χριστοβασίλης μίλησε στο Onsports για την ανανέωση της συνεργασίας του ΠΑΣ Γιάννενα με τον Στέφαν Ντεμόλ και το σχεδιασμό της νέας περιόδου που έχει, ήδη, ξεκινήσει.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα υποστήριξε ότι η καλή συνεργασία που έχει με τον Βέλγο τεχνικό τόσο αυτός όσο και οι ποδοσφαιριστές, οδήγησαν στην ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ τόνισε πως είναι η πρώτη φορά που ο «Άγιαξ» κερδίζει την άνοδο και κρατάει τον ίδιο προπονητή.

Εθνικού Αστέρας: Κινητικότητα για τον προπονητή


Σε εγρήγορση βρίσκονται οι άνθρωποι του Εθνικού Αστέρα, μετά τη λύση της συνεργασίας τους, με τον Νίκο Παντέλη.

Οι διοικούντες την ομάδα της Καισαριανής, αναζητούν πλέον τον νέο προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα, τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο να την κρατήσει στη Football League.

Παντέλης: «Με παραίτησαν»


Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Αστέρα αποτελεί από το απόγευμα της Τρίτης (29/03) ο Νίκος Παντέλης, που μίλησε στο Onsports για τους λόγους της αποχώρησής του.

Ο Έλληνας προπονητής  αρχικά μίλησε για τις φήμες που δημιουργήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (28/03) και ανέφεραν πως είχε συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ, όπου έθεσε την παραίτησή του.

Τα καλύτερα αστεία ποδοσφαιρικά στιγμιότυπα του 2010


Σε δύο απολαυστικά βίντεο συνολικής διάρκειας 30 λεπτών, μπορείτε να παρακολουθήσετε όσα συνέβησαν στο «πλανήτη ποδόσφαιρο» το 2010.
Μέσα σε 30 λεπτά θα δείτε από όλα τα μέρη του κόσμου υπέροχα γκολ, ξέφρενους πανηγυρισμούς, τσακωμούς και αστείες καταστάσεις, που μόνο ο «βασιλιάς των σπορ» μπορεί να μας προσφέρει.

Η τέχνη του ποδοσφαίρου!!!!!! (Video)


Εντυπωσιακές ντρίπλες, τρομερά τακουνάκια και προσποιήσεις, είναι το αλατοπίπερο που δίνουν το κάτι παραπάνω στον Βασιλιά των Σπορ!Απολαύστε μερικά από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά κόλπα...

Κλήσεις σε απολογία από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Football League


Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη  31/03/2011 και ώρα 10:00 τις παρακάτω ΠΑΕ / ΤΑΠ και φυσικά πρόσωπα:

Πρόγραμμα 29ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Το αναλυτικό πρόγραμμα της 29ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της  FOOTBALL LEAGUE είναι:

Πονοκέφαλος στον ΟΦΗ με την αδειοδότηση


Σε άλλες λύσεις στρέφεται πλέον η ΠΑΕ ΟΦΗ προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται για την αδειοδότηση, καθώς η λύση του δανείου απομακρύνεται.

Οι ενέργειες του Νίκου Μαχλά εδώ και τρεις εβδομάδες φαίνεται ότι έπεσαν στο κενό προκειμένου η ΠΑΕ ΟΦΗ να πάρει το δάνειο ύψους ένα εκατ. ευρώ και να λύσει το πρόβλημα της αδειοδότησης.

Μήνυσε τον Κουράκη ο τέως πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ


Την… απειλή του έκανε πράξη ο τέως πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Φανούρης Βατσινάς, ο οποίος μέσω του δικηγόρου του Μιχάλη Πρεβελιανάκη, την Τρίτη το πρωί κατέθεσε μήνυση εις βάρος του δημάρχου Ηρακλείου και πρώην προέδρου του ΟΦΗ, Γιάννη Κουράκη, για 8 ακάλυπτες επιταγές συνολικού ποσού 770 χιλιάδων ευρώ.

Σκούφαλης: "Είμαστε το μεγάλο φαβορί"


Μετά από πέντε συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στα μεγάλα σαλόνια, το καλοκαίρι του 2010 αποφάσισε να έρθει στη Football League και στα Ιωάννινα για λογαριασμό του ΠΑΣ. Το ρίσκο που πήρε του βγήκε σε καλό και πλέον βρίσκεται με τα δύο πόδια και πάλι στα μεγάλα σαλόνια.
Ο λόγος για τον Μανόλη Σκούφαλη, ο οποίος μιλώντας στο Contra.gr, έκανε μία αναδρομή της φετινής σεζόν, αναφέρθηκε στα play off και στα play out, εξέφρασε το παράπονό του για το μικρό αριθμό συμμετοχών που έχει ως βασικός και έδωσε τη δική του απάντηση στον Μάκη Μπελεβώνη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μανόλη Σκούφαλη:

Ντάσιος: «Αξια πρώτος ο ΠΑΣ»


Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Ντάσιος, φιλοξενήθηκε στον Sentra 103,3 κι αναφέρθηκε στην φετινή πορεία των Ηπειρωτών στην Football League, τονίζοντας ότι άξια βρίσκονται στην κορυφή.
Παράλληλα τόνισε ότι θέλουν να τελειώνουν μια ώρα νωρίτερα με την υπόθεση-άνοδο για να κάνουν τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, ενώ στάθηκε στη δουλειά που γίνεται από τον τεχνικό, Στέφαν Ντεμόλ και τη διοίκηση του «Αγιαξ» της Ηπείρου.

Αναλυτικά μίλησε:

Με Ντεμόλ στην Superleague ο ΠΑΣ!


Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα με την πορεία της ομάδας η οποία περιμένει απλά να καθαρίσει και μαθηματικά πρωτιά και άνοδο, κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα στις επόμενες 1-2 αγωνιστικές.

"Πεντάρα" του ΠΑΣ επί του Διαγόρα - 3η σερί νίκη για τη Βέροια (+Video)


Εύκολο έργο είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Διαγόρα τον οποίο νίκησε με 5-0 στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Football League και αύξησε την διαφορά από τον Παναιτωλικό στους τέσσερις βαθμούς. Με γκολ των Βεργώνη και Σαϊτιώτη η Βέροια επικράτησε με 2-1 του Ιωνικού στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Football League και έφτασε στους 37 βαθμούς. Παρέμεινε στις θέσεις των πλέϊ άουτ ο Ιωνικός με 30 βαθμούς.

ΟΦΗ: Συνεχίζονται οι προσφυγές


Την γενικά ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικρατεί μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού, σκιάζουν οι νέες προσφυγές που έφτασαν στην ομάδα. Συγκεκριμένα πέρα από το κομμάτι που τρέχουν να καλύψουν στον ΟΦΗ για τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν στο θέμα της αδειοδότησης, στο επίκεντρο βρέθηκαν τη Δευτέρα (28/3) και οι προσφυγές που έχουν καταθέσει οι πρώην παίκτες της ομάδας Γιώργος Μανούσος, Πλάτων Καρακατσάνης αλλά και ο Αντώνης Νατσούρας για μια επιταγή που σφραγίστηκε από μέρους του.

Μπελεβώνης: "Άλλοι θα πρέπει να αγχώνονται"


Αισιόδοξος πως ο Παναιτωλικός θα πάρει την απευθείας άνοδο στην Superleague, είναι ο Μάκης Μπελεβώνης ο οποίος επεσήμανε πως άλλες ομάδες θα πρέπει να αγχώνονται και όχι η δικιά του.

Καμπάνταης: "Τίποτα δεν έχει τελειώσει"


Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, τις πολλές ευκαιρίες που κάνει ο ΟΦΗ, τον κόσμο της ομάδας και την συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε ο Λεωνίδας Καμπάνταης.