Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Football Leauge: Εξαιρέσεις Αγώνων


Η FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2  απέστειλε προς την ΟΠΑΠ Α.Ε., το παρακάτω έγγραφο:

Το ποινολόγιο της Football League για την 25η αγωνιστική


Δήλωση ΠΑΕ/ΤΑΠ για έκτιση ποινών των ποδοσφαιριστών σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα

Ντεμόλ: «Συνεχίζω στον ΠΑΣ»


Στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Στεφάν Ντεμόλ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε. Ο Βέλγος τεχνικός τόνισε πως έχει έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση και το μόνο που απομένει είναι να μπουν οι υπογραφές στα συμβόλαια.

Πληρώνουν για να αποφύγουν την έξωση!


Είναι γνωστό ότι η διοίκηση του ΟΦΗ χρωστάει δόσεις συμβολαίων και μισθούς, αλλά ποιος περίμενε ότι οι ποδοσφαιριστές θα έφταναν σε σημείο να πληρώνουν από την τσέπη τους ενοίκια (που είναι κατά κανόνα υποχρεώση της ΠΑΕ) για να αποφύγουν την έξωση από τα διαμερίσματά τους;

Football League: Τιμή στην μνήμη των θυμάτων


Η διοργανώτρια αρχή της Football League και Football League 2, αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή την προσεχή αγωνιστική στη μνήμη των αδικοχαμένων αστυνομικών. Επίσης, θα γίνει εισήγηση για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στις οικογένειες των θυμάτων.

"Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες"


Ο ΟΦΗ θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για την απευθείας άνοδο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Αναστόπουλος.

Στο πρωτάθλημα της Football Legue, δεν έχει κριθεί ακόμη τίποτα και ο ΟΦΗ θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για την απευθείας άνοδο, σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο.

Προθεσμία μέχρι την Τετάρτη


Εκδικάστηκε την Πέμπτη η υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του τερματοφύλακα των Τρικάλων, Χρήστου Πουρή για το ματς με τον Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί ζήτησαν προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη για να καταθέσουν υπόμνημα.

Την επόμενη Τετάρτη αναμένεται η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League για την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του τερματοφύλακα των Τρικάλων, Χρήστου Πουρή στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό.