Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Πηλαδάκης: «Δεν γνωρίζουμε πού θα παίζουμε»


O ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, έδωσε μεγάλη έμφαση στην αργοπορία της επικύρωσης της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας σε ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις, διευκρινίζοντας άλλη μια φορά πως ο σύλλογός του δεν ξέρει πού θα παίζει.

Ήρθε για υπογραφές ο Χουτ


Διαδικαστικού χαρακτήρα φαίνεται ότι είναι η ολοκλήρωση της έβδομης φετινής μεταγραφής του ΠΑΣ, αφού αυτό που απομένει για την ολοκλήρωσή της είναι οι υπογραφές των συμβολαίων.

Ο Ρόναλντ Χουτ, λοιπόν, βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (10/7) στα Γιάννενα, έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τους Ηπειρώτες.

Ξανά στον Πειραιά ο Πάντος


Ορατό είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του Τάσου Πάντου στον Ολυμπιακό σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Onsports.

Το Σεπτέμβριο οι κλήσεις στους 63 κατηγορούμενους


Ραντεβού τον Σεπτέμβρη με τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες που δεν έχουν ακόμα απολογηθεί δίδει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακριτής που έχει αναλάβει τις έρευνες για τα στημένα ματς και τα παράνομα στοιχήματα, καθώς αναμένει κρίσιμα στοιχεία για την υπόθεση από ελεγκτικούς μηχανισμούς εντός κι εκτός Ελλάδος. Η ανακριτική διαδικασία, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, προσανατολίζεται πλέον στην άντληση κρίσιμων δεδομένων που σχετίζονται με τον πυρήνα της δράσης του κυκλώματος και αφορούν τα τεράστια κέρδη από τα παράνομα στοιχήματα σε χώρες του εξωτερικού, αλλά και μέσω των δελτίων του ΟΠΑΠ.

"Διά βίου αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο"


Θέση για το γενικευμένο, όπως αποδεικνύεται, φαινόμενο των στημένων αγώνων πήρε ο Ζεπ Μπλάτερ λέγοντας πως η τιμωρία για οποιοδήποτε εμπλέκεται σε τέτοιο κύκλωμα θα είναι ο διά βίου αποκλεισμός από το άθλημα.

Φάκος: Διώξεις και για τις ομάδες...


Και οι ομάδες έχουν ευθύνες όταν εμπλέκονται σε υπόθεση δωροδοκιών οι παράγοντές τους, σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς Φάκος και Αντωνακάκης. Καθυστερούν οι πρώτες διώξεις λόγω του όγκου της δικογραφίας. 

ΠΑΣ καλεί… Αργεντινή


Σαν τα… μανιτάρια ξεπετάγονται καθημερινά τα ονόματα που από την Αργεντινή που ενδιαφέρουν τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ηπειρώτες να επικεντρώνονται στον Σαντιάγκο Φρέαν.

ΠΑΣ: Πολύ κοντά σε Χουτ


Σε καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση απόκτησης του Ρόναλντ Χουτ από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Άγιαξ της Ηπείρου έχει στραφεί για τα καλά στην αγορά της Αργεντινής και γενικότερα στην Λατινική Αμερική, αφού ήδη έχει πάρει δυο Λατινοαμερικάνους παίκτες.