Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Όλα δείχνουν ότι με Θρασύβουλο ο ΠΑΣ θα κάνει τον γύρο του θριάμβου


Όλα τα αποτελέσματα για την 29η αγωνιστική ήρθαν σήμερα βολικά για τον ΠΑΣ, αφού έχασαν έδαφος ο Παναιτωλικός που έφερε ισοπαλία 0-0 στο Αγρίνιο με την Καλλιθέα και ο ΟΦΗ που έχασε 1-0 στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό.

Τρίκαλα: Εκτός ο Τελκίνσκι με ΠΑΣ – Η αποστολή


Με τον Χρίστο Τελκίνσκι να μένει τελικά εκτός αποστολής ολοκληρώθηκε την Κυριακή το απόγευμα (6μ.μ.) η προετοιμασία των Τρικάλων για το Δευτεριάτικο παιχνίδι (4/4) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κερδισμένος ο Παναιτωλικός - Γκέλαρε αλλά αύξησε τη διαφορά του από τον ΟΦΗ (+Video)



Ο Παναιτωλικός παρά την ισοπαλία (0-0) με την ουραγό Καλλιθέα, κράτησε μια διαφορά ασφαλείας έξι βαθμών από τον ΟΦΗ, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Πανθρακικό. Στις νίκες επέστρεψε ο Διαγόρας (1-0 την Βέροια), ενώ μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε ο Ιωνικός (1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας).

ΠΑΣ: Η αποστολή για τον αγώνα με τα Τρίκαλα


Με μια πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες", ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα (18:00 ΕΤ3) με αντίπαλο τα Τρίκαλα. Η ομάδα εμφανίζεται πανέτοιμη από όλες τις πλευρές για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, προκειμένου να κάνει το αποφασιστικότερο βήμα για την άνοδο στην Super League.

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΟΦΗ


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Οι Ακρίτες έχουν καταλάβει ότι πολύ δύσκολα θα προλάβουν να πλασαριστούν ακόμα και στην 7η θέση. Απέχουν ήδη 10 πόντους από αυτή και πρωταρχικός τους στόχος είναι να απομακρυνθούν το συντομότερο δυνατό από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ παραμονής.
Στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία οι «πράσινοι» απέσπασαν την ισοπαλία στο γήπεδο του Εθνικού Αστέρα και έδειξαν βελτιωμένο πρόσωπο. Ο νέος προπονητής του Πανθρακικού θα καθοδηγήσει την ομάδα του για πρώτη φορά εντός έδρας σε ντέρμπι και, φυσικά, θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη. Το αποτέλεσμα αυτό, άλλωστε, θα βοηθήσει την ακριτική ομάδα να τονώσει την ψυχολογία της, αφού ακολουθεί και δεύτερη διαδοχική μάχη εντός έδρας με τον Παναιτωλικό.

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Η ήττα από τον ΟΦΗ πλήγωσε τον εγωισμό των «κυανοκίτρινων». Η ομάδα του Αγρινίου είδε τον ΠΑΣ Γιάννινα να ξεφεύγει τέσσερις βαθμους και την ψαλίδα από την 3η θέση να μειώνεται στους πέντε. Ετσι, ένα ξέσπασμα σε βάρος της ουραγού Καλλιθέας θα ήταν το ιδανικό για τα «καναρίνια».
Ο Παναιτωλικός είδε το αήττητο σερί των εννέα αγωνιστικών να διακόπτεται στο Ηράκλειο από έναν ψυχωμένο ΟΦΗ. Οι ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν με το ενάμιση πόδι στη Σούπερ Λίγκα. Θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στο γήπεδό τους και να σκοράρουν για 27ο σερί ματς εντός έδρας. Εξάλλου, η τελευταία φορά που δεν βρήκαν δίχτυα στο Αγρίνιο ήταν στις 27 Νοεμβρίου 2009!

Εκτίμηση αγώνα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος ο Σούλης Παπαδόπουλος είχε φύγει νικητής από τη Λιβαδειά ως προπονητής του Διαγόρα χάρη σε γκολ του Ζουρούδη. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει, αφού ο 44χρονος βρίσκεται πλέον στους Κατερινιώτες και ο έμπειρος φορ στον Λεβαδειακό. Ετσι, οι δυο τους θα τεθούν αντιμέτωποι, με τους «ασπρόμαυρους» να είναι ανεβασμένοι έπειτα από το τρίποντο της περασμένης αγωνιστικής σε βάρος των Τρικάλων.

Εκτίμηση αγώνα: ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


* Κεκλεισμένων των θυρών.
* Σε οκτώ αναμετρήσεις με τον Ιωνικό η Αναγέννηση έχει απολογισμό μία νίκη, ενώ και στα τρία φετινά ματς του διαιτητή Κυριαζίδη οι γηπεδούχοι έχουν φτάσει στο τρίποντο.
ΙΩΝΙΚΟΣ: Την άμεση επιστροφή στις νίκες που θα κάτω από προϋποθέσει θα τους φέρει εκτός της ζώνης των πλέι οφ έχουν στόχο οι Νικαιώτες στο ντέρμπι με την Αναγέννηση. Οι «κυανόλευκοι» την περασμένη Δευτέρα στη Βέροια είδαν αρκετά σερί τους να διακόπτονται, όμως είναι αποφασισμένοι να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την άνετη σωτηρία.

Εκτίμηση αγώνα: ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΒΕΡΟΙΑ


* Η Βέροια σε τρεις επισκέψεις της στη Ρόδο μετρά ισάριθμες ήττες, ενώ δεν έχει βρει και δίχτυα (0-5).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Σε σύγκριση με το ματς της περασμένης αγωνιστικής, οπότε οι Ροδίτες ταξίδεψαν στα Γιάννενα με αποστολή 13 παικτών, σίγουρα η κατάσταση έχει βελτιωθεί. Αυτή τη φορά ο Πέτρος Ρουτζιέρης έχει στη διάθεσή του 16 ποδοσφαιριστές και ελπίζει ότι η ομάδα του θα δείξει αποφασιστικότητα και θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις του διασυρμού από τον ΠΑΣ.

Εκτίμηση αγώνα: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ


* Κεκλεισμένων των θυρών.
* Στις τέσσερις από τις πέντε μεταξύ τους αναμετρήσεις στον Εύοσμο οι δύο ομάδες έχουν αναδειχτεί ισόπαλες χωρίς τέρματα.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Σε δύσκολη βαθμολογική θέση βρίσκονται οι Θεσσαλονικείς, κάτι που σημαίνει ότι εντός έδρας οι απώλειες είναι απαγορευτικές. Το ευχάριστο για τον τεχνικό Περικλή Αμανατίδη είναι ότι στη Λιβαδειά οι παίκτες του έδειξαν σημάδια ανάκαμψης.

ΑΟΤ – ΠΑΣ: Η προϊστορία


Μερικές φορές η προϊστορία ... μιλάει από μόνη της! Και δεν το λέμε εμείς, αλλά η ίδια!
Η συγκεκριμένη αναφορά έχει να κάνει με την Δευτεριάτικη ενδιαφέρουσα αναμέτρηση , ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Ο λόγος για την ομάδα των Τρικάλων και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα φώτα στην Κομοτηνή


Η 29η αγωνιστική της Football League συνεχίζεται την Κυριακή με τις αναμετρήσεις Πιερικός-Λεβαδειακός και Πανθρακικός-ΟΦΗ να τραβούν το ενδιαφέρον.

Τρεις πόλεις στο πόδι

Φουλ της ελληνικής περιφέρειας, φουλ της αγωνίας! Σε τρεις πόλεις επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της μεγάλης μάχης για την άνοδο στη Super League και πλέον, μόλις έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου, κάθε βαθμός λογίζεται χρυσάφι.

Ηλιούπολη-Δόξα Δράμας 0-2 (+Video)


Με δύο γκολ από τον Γιάννη Χλωρό, η Δόξα Δράμας πέρασε από την Ηλιούπολη επικρατώντας με 2-0 της ομώνυμης ομάδας για την 29η αγωνιστική της Football League και πλησίασε ακόμη πιο κοντά στις θέσεις των πλέϊ οφ.