Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ξεχάστε το Αγρίνιο και αφοσιωθείτε στο ματς με τη Βέροια


Τον τελευταίο καιρό όλος ο ΠΑΣ Γιάννινα αναλώθηκε για το φερ πλέι του Φουρτάδο στο ματς με τον Παναιτωλικό και…ξέχασε ότι υπάρχει και το παιχνίδι της Κυριακής με τη Βέροια, το οποίο μάλιστα θα γίνει χωρίς φιλάθλους.

O πολυμετοχικός ΑΟΤ


Αλλάζουν εποχή τα Τρίκαλα, με τον Βαγγέλη Πλεξίδα να κάνει πράξη την πολυμετοχικότητα του συλλόγου.

Πως θα καταφέρει ο ΟΦΗ να πετύχει τον μεγάλο στόχο της ανόδου στην Superleague


Τα βάσανα του ΟΦΗ την φετινή σεζόν είναι πολλά, αλλά για όποιον γνωρίζει την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στον σύλλογο, καταλαβαίνει ότι αυτά θα γίνουν ακόμα περισσότερα εάν οι Κρητικοί δεν καταφέρουν να πανηγυρίσουν τον Μάιο την άνοδό τους στην Σούπερ Λίγκα. Σε μια χρονιά που, όπως δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μαχλάς, παίζεται η βιωσιμότητα του συλλόγου, ο ΟΦΗ είναι υποχρεωμένος για διαφόρους λόγους να πάρει το ένα από τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στο πρωτάθλημα των «μεγάλων».

Γενική είσοδος 10 ευρώ στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ


Η κρισιμότητα του αγώνα με τον ΟΦΗ, οδήγησε τους ανθρώπους του Λεβαδειακού στην απόφαση να ορίσουν γενική είσοδο 10 ευρώ, αποσκοπώντας στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

Κώτσιος: «Είναι γελοίο να λένε ότι στόχευσα τον Φουρτάδο»


Στο μέγα ζήτημα του αγώνα στο Αγρίνιο ήταν αδύνατο να μην αναφερθεί και ο Ηλίας Κώτσιος, ο οποίος απέκρουσε κάθε κατηγορία προς το πρόσωπό του, ενώ συνέστησε να πέσουν οι τόνοι. «Σίγουρα δεν τιμά κανέναν αυτό που έγινε, αλλά το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και γίνονται πολλές φορές λάθη.

Τιμές Εισιτηρίων 24ης αγων. του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Οι τιμές των εισιτηρίων των αγώνων της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE είναι οι εξής:

Το ποινολόγιο της Football League για την 24η αγωνιστική


Δήλωση ΠΑΕ/ΤΑΠ για έκτιση ποινών των ποδοσφαιριστών σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα:

Βέροια: Με προβλήματα κόντρα στον ΠΑΣ


Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας της Βέροιας ενόψει της εκτός έδρας κυριακάτικης (27/2) αναμέτρησης με τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα.